Last news in Fakti

29 Юни, 2021 13:21 5 483 9

Помислиха мъж за пиян, той се оказа с инсулт, откриха у него две бутилки със змии

  • пиян-
  • инсулт-
  • заведение-
  • велико търново-
  • змии

Здравните работници констатирали, че са налице симптоми на инсулт – изкривена усмивка, нарушение на речта и слабост в ръцете

Помислиха мъж за пиян, той се оказа с инсулт, откриха у него две бутилки със змии - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Органите на реда и спешна помощ във Велико Търново се сблъскаха с необичаен случай на мъж, който първоначално помислили за пиян, а се оказал с инсулт, пише „Борба“. Действието се развива в ранния следобед в понеделник в едно от заведенията по алеята над парка „Кольо Фичето“.

Клиентът консумирал храна и алкохол, но когато дошло време да си плати сметката, отказал. Той демонстрирал притеснително поведение пред слисаните погледи на останалите в обекта за хранене.

Персоналът помислил, че човекът е пиян и тъй като опитите им да се разберат мирно и тихо с него ударили на камък, потърсили за съдействие полицията.

Около 15:30 часа подали сигнал и на мястото пристига патрул. Униформените започнали да говорят с мъжа, но установили, че е неадекватен и преценили, че е нужно да извикат медицински екип. Малко след товa пристига линейка, а здравните работници констатирали, че са на лице симптоми на инсулт – изкривена усмивка, нарушение на речта и слабост в ръцете.

Когато го настанили в реаномобила обаче се натъкнали на поредна изненада. Пациентът носел в себе си две бутилки с алкохол, а вътре имало упоени змии.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умно село

    32 2 Отговор
    Персонала е бил много "остър" - да не разберат толкова време, че човекът е с проблем.
  • 2 Много

    22 1 Отговор
    акъллии и най - накрая адекватна помощ !
  • 3 гост

    14 2 Отговор
    може би си е правил някакви бабини илачи
  • 4 Медуза

    18 4 Отговор
    Всичко е разбираемо-но само едно нещо е извън схемата. Какво, аджеба са правили двете бутилки с алкохол (вероятно-спирт) и двете "упоени" или "спиртосани" или "удавени в алкохола" змии? Какъв вид са били тези "сладки и приятни" хайванчета и къде точно ги е крил в себе си този субект? Все въпроси-от компетенцията на Каскета.
  • 5 Тупан техно

    30 3 Отговор
    Странна работа, като на филм! Най-странното е, че куките са осмислили случая - направо невероятно - и са извикали лекари. Щото иначе можеше да му сложат белезниците, в районното да му метнат един бой, като на пиян и като почине всички ние, данъкоплатците, да плащаме на роднините му при спечелото дело в Страсбург, осъдило Милицията..
  • 6 КАКВО ТОЛКОВА

    10 3 Отговор
    НОСИЛ ПИЕНЕТО И МЕЗЕТО НА ЕДНО МЯСТО⛲♌
  • 7 Пуснете го

    3 2 Отговор
    Тоя е скрита нинджа
  • 8 Хм...

    14 1 Отговор
    "...две бутилки с алкохол, а вътре имало упоени змии" - вероятността змиите да са "упоени", т.е. живи, струва ми се, е малка. По-скоро са си били мъртви и консервирани в алкохол. Някой от присъстващите да не е пийнал от съдържанието в бутилките, за да се знае, че течността вътре е алкохол?!
  • 9 следовател

    2 0 Отговор
    може да е бил митьо питона и питона му да е родил питончета нема да ги хвърли на боклука домиляло му за тех нали са рожби на питона мучовека решил да си ги отгледа в бутилки за да бъдат винаги близо до питона му