Last news in Fakti

15 Февруари, 2013 12:30 29 290 9

Ученички бият и снимат клип

  • ученички-
  • бият

Четири ученички от гимназия в Разград, и четирите на 14 години, нанесли побой на 15-годишно момиче от друго училище, съобщиха от полицията в града.

Побоят, който станал на 11 февруали бил заснет с мобилен телефон, а клипът - качен в Интернет. За случилото в полицията сигнализирал бащата на пострадалото момиче.

Четирите побойнички искали да се саморазправят и с друго,11-годишно момиче, и го причакали, но не успели да осъществят намеренията си.

Извършителките на деянията до момента не са попадали в регистрите на Детска педагогическа стая, уточняват от полицията.

Води се проверка по чл.130, ал.1 от НК. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Ханджиев

    1 0 Отговор
    Моето мнение на баща на три деца е родителско безхаберие или лошо контактуване с децата и разбира се чалгата която окончателно разрушава човешките ценности в подрастващите.
  • 2 Пловдив

    1 0 Отговор
    Бих добавил и национални продажници,наричащи себе си "управляващи"които работят с всички сили за затриването на всичко мислещо и интелигентно още в детска възраст
  • 3 ммм

    1 0 Отговор
    То е така с не само със сегашните "управляващи" (макар, че при тези прости мутри е неописуемо), ами от '89-та насам, криворазбраната демокрация.
  • 4 Human

    1 0 Отговор
    ... ама вие сега защо така лошо говорите за бъдещето на нацията ни. Те с такъв кеф си ходят на училище. Родителите им така ги обсипват с грижи. Ни една не е останала без пари за цигари, за червило, за биричка през междучасието. Що така ги укорявате децата. Горките. И учителите им гадове до един. Изпадат постоянно в нервни кризи, ама те учениците не са виновни. Въздухът дето дишат е виновен. Те децата, колко деца ще са, утре ще пораснат. Да си живеят, да лудуват.
  • 5 m.s.

    1 0 Отговор
    ТОЖА Е ВЕЧЕ ДЕМОДЕ ,НЯМА СМИСЪЛ ОТ КОМЕНТАР!
  • 6 бб

    1 0 Отговор
    и тия пият течност за чистачки
  • 7 Григор Николов

    1 0 Отговор
    Линк към клипа?
  • 8 аааааааааа

    1 0 Отговор
    Тея работи винаги ги е имало, разликата от преди са телефоните , с две думи никога не сме ставали като нация и общество маймуни на каишки
  • 9 $$$

    1 0 Отговор
    Още преди 30 години насам, положението си е все така критично! 20 човека клас, един на друг не могат да се гледат! Чудят се с кой да се заядат, да му измислят парамон, да го злепоставят пред другите в даскалото, и в края на часа, го чакат пред даскалото да го бият! 10 човека на 1! Е как да не ида, при тези 10 човека, дето ритат момчето, и да не ги разпищоля, и да им забия по един два шамара по вратника, та после ще почнат "ЗНАЕШ ЛИ НА КОЙ СЪМ" "КОЙ УДРЯШ БРЕ, ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е БАЩА МИ" и такива работи, едно време не е имало такива работи! Децата имаха страх от директора, от учителя и т,н имаше справедливост, сега има АНАРХИЯ!