Last news in Fakti

21 Февруари, 2013 10:05 1 632 2

Пипнаха изнасилвач с контрабандни цигари

  • цигари-
  • контрабанда

Служители на ГДБОП – ОБОП – Бургас задържаха 41-годишен мъж, разпространявал акцизни стоки без бандерол. И.С., с прякор Салама,  е регистриран за кражби и изнасилване, но се занимава с търговия с контрабандни цигари, съобщиха от МВР.

Той влязъл в конфликт с двама мъже – на 34 и 35 години, криминално проявени за кражби, които дошли при него в бургаското с. Черни връх да си купят цигари без бандерол. Взели цигарите – над 100 стека, но не платили и изчезнали с колите си и стоката.

Салама ги подгонил, извадил законно притежавано гладкоцевно оръжие “Силма” и след кратко преследване с лекия си автомобил, стрелял по колите на клиентите му.

По-късно антимафиотите претърсили имоти, обитавани от мъжа, където са открити около 24 600 къса цигари без бандерол от марката “DON”. Иззета е и ловна пушка “Силма” с 80 ловни патрона 12-ти калибър.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК, под наблюдението на Районната прокуратура - Бургас.

Салама е привлечен като обвиняем за извършено престъпление по чл. 216, ал. 1 от НК и му е наложена мярка за неотклонение “парична гаранция” в размер на 1 000 лв. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЛЕВ

    1 0 Отговор
    На тоя Салама треа му набият един кол за домати в А..ла
  • 2 Илхан Халид

    0 0 Отговор