Last news in Fakti

23 Февруари, 2013 14:41 6 350 2

40-годишен затворил 14-годишно момиче в мазе

  • мъж-
  • затвори-
  • момиче

Тийнейжърката навъртяла голяма сметка за телефон

40-годишен жител на свищовското село Царевец е задържан за противозаконно лишаване от свобода на непълнолетна. Той е  осъждан за убийство, блудство с непълнолетна и изнасилване, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Снощи към 21.10 ч. сигнал в полицията подал мъж от селото – обяснил, че неговият съселянин държи насила 14-годишно момиче. Веднага в свищовското село били изпратени полицейски екипи, които открили малолетната заключена в помещение за въглища в кметството на селото. Те освободили „затворничката“ и задържали извършителя.

По думите на момичето мъжът не е упражнявал насилие. Криминалистите установили, че от известно време двамата често се засичали в кметството. Същата вечер те  имали среща, скарали се заради голямата сметка на мобилния телефон, навъртяна от момичето, която обожателят й трябвало да плати. На искането й да си тръгне, той отказал и за назидание я затворил в избеното помещение.

За случая са уведомени служители от отдел „Закрила на детето“. Работата по изясняване му продължава, образувано е бързо производство за противозаконно лишаване от свобода на непълнолетно лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разпутин

    1 0 Отговор
    То това ДЕТЕ май не е съвсем искрено.От къде накъде ще и плаща сметката за телефона ако не е топнал канелката.
  • 2 kill 'em all

    0 0 Отговор
    за този 3 години затвор , за незаконно задържане , ако е извършил сексуални действия с малолетна , независимо дали е доброволно или не , това е минимум ...