19 Август, 2021 10:40 2 351 9

Айтозлия заплаши с нож жена в собствения ѝ дом

  • айтос-
  • криминално проявен-
  • нож

Полицията е задържала извършителя, който е 30-годишен криминално проявен мъж

Айтозлия заплаши с нож жена в собствения ѝ дом - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж от Айтос е нахлул в дома на своя съседка, заплашил я е с нож и е откраднал мобилен телефон. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Сигнал за инцидента е подаден вчера около 8,00 ч. сутринта в полицията в Камено. 23-годишната пострадала от село Кръстина разказала, че малко по-рано същата сутрин в собствения ѝ дом неин познат я е заплашил с нож и ѝ отнел телефона.

Полицията е задържала извършителя, който е 30-годишен криминално проявен мъж от Айтос. Той е направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    10 2 Отговор
    И аз имах аналогичен случай преди 30 години. Една жена ме нападна в собствения ми дом и оттогава не си е тръгвала.:(((
  • 2 mi6osp

    14 0 Отговор
    Този айтослия е много зъл, затова тук е айтоЗлия?

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Ганчо

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "mi6osp":

    Това е защото са неграмотни мисирки, а иначе днес четем за айтоЗлията и Несебърлията...
  • 4 Раданч Татлъту

    5 1 Отговор
    Отказала да даде на Айтос Злия?🙉🙉🙉
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор
    циганин
  • 6 СвръхАз

    3 1 Отговор
    Отказала да даде на Ай тос-злия...

    Коментиран от #7

  • 7 НАРКО

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "СвръхАз":

    ТРЯБВАЛИ МУ СПЕШНО ПАРИ ЗА НАРКОТИКИ. ТИЯ РАБОТИ ЩЕ ЗАЧЕСТЯВАТ. В ПРОВАДИЯ ЕДНИ СИГАНЕТА УБИХА ДРУГО СИГАНЕ ЗАЩОТО БЕШЕ НАКИЧЕНО СО ЗЛАТО. КО СТАНА С ТЯХ ФАКТИ? ОСЪДИХА ЛИ ГИ И КОЛКО????
  • 8 ученик

    2 0 Отговор
    поредния удар на лудото айтозлийче, ейтос страйкс ъгейн
  • 9 БПФ

    5 0 Отговор
    То се знае, че е криминално проявен, какъв да е? Все такива, дето вършат нови и нови престъпления и са пускани отново и отново ни тероризират !!! Не стига, че правосъдието ни е твърде либерално, ами и не се прилага. Само да спомена, че смекчаващото вината обстоятелство "маловажен случай" (например "дребна кражба") се прилага само при ПЪРВО провинение, не и при рецидив.
    Първо - да се прекрати престъпната практика ушeвите на своя глава да пускат заловени престъпници за "дребни" престъпления - те не са нито прокурори, нито садии, за да решават кое престъпление е дребно и кое не е.
    Второ - да се забрани на прокурорите да се споразумяват с престъпниците. Ние не сме ги упълномощили за това.
    Трето - мрсен садия, дал на престъпникът присъда под предвидената в НК, да се третира като съучастник във всяко следващо престъпление, извършено от тоя индивид.
    Четвърто - да се върнат в НПК адекватните наказания - смърт и каторжен труд, да се въведе и прявилото, че третата присъда е окончателна, защото престъпникът очевидно е непоправим.