3 Октомври, 2021 09:09 14 892 23

Драма с платената любов в Кърджали

  • платена любов-
  • проститутки-
  • кърджали

Арести и COVID се оказаха основен проблем за добрите заработки в "столицата на гурбетчиите"

Драма с платената любов в Кърджали - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Жрици на платената любов останаха без работни места. Арести и COVID се оказаха основен проблем за добрите заработки в "столицата на гурбетчиите", пишат от 24rodopi.com

„Платили сме си, бе, к`ъв е проблемът?! Хората чакат каките…“ - думи на татуиран здравеняк, след като управител на хотел в Кърджали му посочва вратата както на него, така и на проститутките, които е довел.

Гастролиращи проститутки в града край Арда започнаха да търсят и по-луксозни алтернативи. Те обаче удариха на камък. Собственици на хотели изгонили жените, след като разбрали що за „туристи“ са отседнали в местата за настаняване.

В един от случаите дори сводник умолявал управител да остави момичетата му поне да нощуват, за да „не се излага пред тях“, разкриха отлично осведомени източници.

Припомняме, че след акция на полицията в къща за гости в Кърджали бяха задържани собственикът и служител. Униформени атакуваха обекта, в който от месеци се бил превърнал в бардак. Сигнали срещу къщата за гости бяха подавани от живеещи наблизо. Жриците подвиквали на мъже, преминаващи по улицата. В свободното време пък показвали прелести пред самата сграда. Разследването по случая все още продължава.

Друго малко хотелче също затвори врати за жрици. Евтините нощувки станаха причина момичета да изберат къщата за гости за свое работно място. Там пък причината бе в… Ковид-19. Собственикът на обекта почина преди месеци с коронавирусна инфекция.

Припомняме, че десетки жрици упражняват професията в Кърджали. Градът се превърна в мишена са гастрольорките след отварянето на „Маказа“. Най-оборотни обаче се оказват местните гурбетчии. В сайтове за възрастни е пълно с обяви на момичета, които оферират телата си с посочено работно място „Кърджали“.

Голяма част от тях пристигат при обаждане от клиент и се настаняват в къща за гости. Други остават с дни. Някои дори наемат квартири в централната част на града и най-големия квартал „Възрожденци“. Цените за „любов“ са от 60 до 120 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 9 Отговор
    ПРАВИЛНО да се научат на ЧЕСТЕН ТРУД ко

    Коментиран от #4, #5, #11

  • 2 карамфила

    54 2 Отговор
    Това е и истинското лице на България,проституцията.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Констатация

    57 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Като вземе за един час пари , за които трябва да работи някъде два три дена , чакай ти да я научиш на честен труд.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жоро

    26 7 Отговор
    Те и без туй са грозни и провлачени, теч на масло и висок пробег, аз и 20 лв не бих дал. Малко чар, добро обноски и можеш да си с моделка, че даже няма и да плащаш. А има ли и готини приятелки .. Ауу кина синджиро

    Коментиран от #8, #13

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "стамат":

    ти си СТАМАТ много никовия доколкото за обидната ти дума на лумпен щети отговоря по ЧОВЕШКИ ГОСПОДИН СТАМАТ ако ОБИЧАТ погледнете се от страни и тогава съди БЛАГОДАРЯ за ВНИМАНИЕТО ЧАОЖ
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    ЖОРКО няма грозни ЖЕНИ а има НЕВЪЗПИТАНИ С ЛОШ МОРАЛ НЕХИГИЕНИЧНИ това е мое мнение
  • 9 Честито

    33 2 Отговор
    Смятайте колко материал се излива във къщите за гости и хотелите...загорелите гастарбайтери плю.щя.т. като за световно. Управата на града да монтира на една от улиците в града червени фенери и бизнеса ще тръгне рязко нагоре, ще се въртят стотици хиляди левове. Икономиката ще се съживи, ще се отворят "нови работни места" , ще заприиждат "шивачки" от цяла България, рай ще стане там. Казина ще се отворят....абе, Вегас направо. Що спи държавата...😉
  • 10 Рошко

    19 1 Отговор
    Ако им закачат и касови апарати, може и да се по оправим
  • 11 Че кво

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    му е нечестното на тоз труд?
  • 12 Тони

    15 4 Отговор
    Аз редовно си ходя да си боксувам...Но момиче под 150лв не наемам ... Евтините обикновенно,са някви 🐕🐕🐶...
  • 13 Йо Несбьо

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Сигурно е така! То затова всичко живо само за кинти мисли. Виж, други коментираме имат по-реално мислене - час "неморална" работа е равен на 4-5 дена "морално" занимание, а хвани някоя срамежлива.

    Впрочем, имам съседка в Чехия, която е стриптийзьорка - води си клиенти вкъщи в апартамента, но никой не й държи сметка. Виждал съм я разголена през вратата, а личният й автомобил БМВ 118 е паркиран отпред. Никога не е имало оплаквания от нея, а все пак има и доста жени наоколо. Манталитетът е различен, но и тя не подвиква на мъжете и не им показва тялото си във входа или пред сградата.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ХОДЕТЕ СЕГА

    7 9 Отговор
    ШОТО КАТО ДОЙДЕ ЗЕЛЕНАТА ШУБА НА ВЛАСТ ТОГАВА ЦЕНИТЕ ЩЕ СА ДВОЙНИ ЗА ЕДНА ДУПКА😤
  • 16 14 ноември

    6 3 Отговор
    Бойкооооо, страхуват ли те
  • 17 салимчо

    6 1 Отговор
    едно убаво място имаше в този град и да го затворят
  • 18 Чочо

    11 1 Отговор
    В Германия,клиентите са араби турци кюрди афганци.Проститутките,рускини украинки румънки българки.
    Чехкини унгарки и полякини не останаха.
  • 19 мамун

    5 0 Отговор
    пу.....джийска работа
  • 20 Павел пенев

    8 2 Отговор
    Кърджали е столица на турските терористи от ДПС а гурбета е друга работа.
  • 21 Патето Яки

    7 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Цените за „любов“ са от 60 до 120 лева.....................и какво ще правим пенсионерите при тези цени ?
    Комунизма си беше добър - любовта беше безплатна.
  • 22 Въх Льох

    3 1 Отговор
    Не може да бъде в най-праведния град ,с най-моралните управници . Уйдурма ще да е.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.