Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 15:32 2 031 6

Задържане под стража за мъжа от Добрич, обвиняем за убийството

  • съд-
  • мъж-
  • убийство

Тежкото престъпление е извършено на 13 октомври 2021 година

Задържане под стража за мъжа от Добрич, обвиняем за убийството - 1
Снимка: БГНЕС

Състав на Окръжен съд - Добрич уважи искането на Окръжната прокуратура за вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо 36-годишния мъж от Добрич, обвиняем за убийството на свой близък роднина - престъпление по чл. 115 от НК.

Тежкото престъпление е извършено на 13 октомври 2021 година. Между обвиняемия и неговия чичо възникнал скандал. Словесният конфликт между двамата прераснал във физическа саморазправа под въздействие на употребен алкохол. Младият мъж пребил по-възрастния до смърт.

Работата по доказване и документиране на извършеното престъпление продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Добрич. С постановление на наблюдаващ прокурор С.П. беше задържан за срок до 72 часа, а от днес е с постоянна мярка за неотклонение – ‚задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор
    при соца за убийство даваха смъртна присъда

    Коментиран от #6

  • 2 Либерализма и Демокрацията е маскиран

    2 0 Отговор
    Катализатор към безнаказано самоунищожаване на Населението по междуси - затова и " Смъртната присъда" в ЕС е отменена ! Самоликвидирането ни още включва : смяна на пола, еднополов контакт и брак, общи тоалетни. А преди 8-сем години, в Канада, съдийката в Торонто отсъди , че секс с Куче - не се третира като извръщение и нарушение на моралните норми. А от тази година в Минесота в програмите за 6-ти клас, в училище са включени уроци за разясняване подробности и детайли за водене на Анален секс ! Преди да ни подложат на директен Мор с Ваксините , Първо трябва да ни ИЗРОДЯТ и тогава без угризение на съвест следва да ни ЗАТРИЯТ като Боклук за Наторяване ! Морал, Бог , Грях, Съвест , Съзнание, Законност , Нравственост - днес е ТАБУ и забранено ! Всичко което развръщава е легално и се поощрява ! ЗАПАДА е приел курс за Редуциране на населението а ние се Натискаме за там сами !? И никой за това от екрана нито дума неговори ! А ние неискаме и да знаем !
  • 3 Сатаната живее на ЗАПАД !

    2 2 Отговор
    А Господ Бог и Зората винаги стоят на ИЗТОК !

    Коментиран от #5

  • 4 СВОБОДАТА не означава

    5 1 Отговор
    Свободия и бардак !
  • 5 и ти бърка

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сатаната живее на ЗАПАД !":

    по отверстията
  • 6 отворко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Я ги разправяй на по младите ,имаше смъртна ама не за всички убийства!