17 Октомври, 2021 09:35 24 867 88

50-годишен бизнесмен от Карнобат си поиска секс от 13-годишна

  • момиче-
  • изнасилване-
  • секс

Ученици спипаха 8 педофила в Бургас

50-годишен бизнесмен от Карнобат си поиска секс от 13-годишна - 1

Над 15 бургаски тийнейджъри се включиха в безпрецедентната акция по изобличаването на педофили. За 20-ина дни те вече имат заловени 8 извратеняци, които идват на срещи с момчета и момичета, за които са съвсем наясно, че не само са не са пълнолетни, но са и под 14 години, пишат от Флагман.

„Вдъхновихме се от Ален Симеонов, защото Бургас не е много по-различен от София. И тук има педофили, които всеки ден тормозят деца. Използваме същия модел – регистрираме се в популярни сайтове, не правим първата крачка никога, а тези, които ни пишат още в началото ги предупреждаваме, че сме под 14 години. Това обаче не ги спира. Дори напротив!“, каза Мариян Кьосев, който е сред основните организатори на акцията.

Ловците на педофили разпространиха и няколко клипа.

В първия от тях, мъж на 50 години от Карнобат, собственик на фирма, иска секс от момиче, представящо се за 13-годишна. Кадрите, които ловците споделят, показват и изключително арогантното поведение на извратеняка, който идва със служебния бус и дори се хвали какъв бизнес имал и колко човека работили за него.

Уредил си е среща с момиче, което още в началото му е казало, че е на 13 години и директно го е попитало дали това е проблем за него. „Не, не е!“, казва Станимир, след което се обръща към момичето с контра въпрос: „Ти какво си търсиш тук, някой батко да ти вземе девствеността ли?“.

Пред ловците той изтрива профила си в сайта Елмаз, където се представя за Георги Иванов, сложил е снимка на младо момче.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NnNn

    172 23 Отговор
    кастрация за такива буклуци
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БАЙ Х@Й‼

    131 13 Отговор
    А родната полЮция е за гъби ‼️‼️‼️

    Коментиран от #72

  • 4 И кво, записали го!

    78 24 Отговор
    Докарайте ми го на вилата да ми погостува 10 дена, да види че съм по-известен от него! Хем ще го излекувам, хем ще му обърна посоката на движение и мислене!
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    86 6 Отговор
    Докога "ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА" ще е , ами то тука е така ❓❓❓
  • 6 Мецана

    38 14 Отговор
    Ако моя мечо го набара тоя, и лаптоп ще му купи и 3500 евро ще му даде и 1750 лева, суха пара! Кажи им мечо!

    Коментиран от #78

  • 7 ТаУмВзе

    91 10 Отговор
    За какво хрантутим ушев тогава? Да бие под колоните и да покрива извратеняци за паричка.
  • 8 и ко прайм с малките пилки дето готърсят

    125 34 Отговор
    щях да се съглася с тях ако не си искаха секс от момиченцата а ги насилваха но да си поискаш секс и да ти дадат вече не е престъпление па акоще и на 11г да е девицата тя иска ли го няма престъпление!!! ако някой прокурор реши че в случая има нарушения това означава че 7-800 000 полу-човеци трябва да влязат в затвора заради семействата си които се женят на по 11-12годишма възраст!!!

    Коментиран от #33, #76, #82

  • 9 В Швеция

    88 11 Отговор
    ЗАКона разрешава на 15 годишните да правят секс, но забранява да пият Ред Бул например до 18 и Алкохол и цигари до 21. Който не вярва да провери.

    Коментиран от #12, #20

  • 10 111

    71 26 Отговор
    Това въобще не е вярно ! тя му е писала първа те са го изманиполирали било е постановка в друг подобен чат има скрийн шот на чатовете и се вижда че тя му пиши първа , Той е сгрешин наистина , но не е така както го изкарват защото това е долна манипулация тя му пише какво ще правим като се видим и тоя глупак се е хванал на въдицата .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Раданч Татлъту

    58 6 Отговор

    До коментар #9 от "В Швеция":

    Тека е,ама Швеция е вече халифат.👳‍♂️👳‍♂️👳‍♂️👍
  • 13 Кой

    24 7 Отговор
    е педофила ?
  • 14 ФАКТ

    54 8 Отговор
    Що не пишат колко от непълнолетните правят секс ? Бах ги педофилите ,но и к.р..етата сами се предлагат от сега и на 16 са с по 1999 победи ! На първо място сме по раждаемост от малолетни в Европа !

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Селяк

    66 8 Отговор
    В другите държави си имат специално звено в полицията където работата им е точно такава, регистрират се по сайтове и ловят педофили. Като се представят за деца и си насочват среща на която го арестуват а писането в чата се подава към прокуратурата като доказателство, че той е знаел, че си пише с малолетни! Кастрират и в затвора! Тук обаче си имаме тинейджъри които вместо да се насладят на игри и учене - са взели позицията на така наречените полицаи у нас! Страхотно!

    Коментиран от #22, #67

  • 17 Русенец

    28 21 Отговор
    Ако беше изчакал една година, всичко щеше да е законно и морално приемливо.
    Нали така, Г-да евроатлантици?
  • 18 Русенец

    46 5 Отговор

    До коментар #14 от "ФАКТ":

    За някои хора това не е незаконно, а традиция, на която не се посяга. ЕС ни учи да сме толерантни.
  • 19 Тарикат

    78 22 Отговор
    Значи въпросната 13 годишна е на, 17 години развита едра кобила приличаща на 30 годишна порно актриса, пускат примамка в нета сайтове за запознанства, намират си шматки мъже и се гаврят после с тях нещата са много ного преувеличени, като са такива робин хутовци защо не направят видео на някой дилър шанажия или сутеньор, защото ще има земя въздух земя ще бъдат бити и е... ни, артисти търсещи сензация и разбира, се лесни пари чрес последователите си в Интернет...

    Коментиран от #73

  • 20 Русенец

    28 2 Отговор

    До коментар #9 от "В Швеция":

    Не беше ли на 14г? Не е ли прието за да узаконят ромоланските бракове?
  • 21 Хирург

    47 4 Отговор
    Пак двустранно действие...
    Държавните органи ги няма никакви. Да отидат пред парламента и да търсят крадците на държавни пари. Достатъчно да отидат пред КАТ и да видят как се случва регистрация на автомобил с талон за преглед. Още ходят с педофилски сини престилки. Що се отнася до педофилите има и жени такива. Но в гетото това е нормално. Изобличават подхлъзнати писачи. Да отидат и да разобличават някой дилър или крадец. Те пускат примамки на хората подтикват да го направят и ... сензация... Същото е и с новините по повечето телевизии. Представят ни неща, които са сензация за 3 дни и после нищо. Колко пребити възрастни хора има? Защо не намерят похитителите им? Сбъркана нация...
  • 22 хаха

    25 8 Отговор

    До коментар #16 от "Селяк":

    Или пък тийнейджърите остават на сухо, защото онези с паричките им отмъкват куурвенцата.
  • 23 Хахахаха

    16 4 Отговор
    У БГ ИЗОБЩО няма педофили, ама хич! Има няма, без да ги търсат даже, за 20 дни 8 намерили в Бургас!
  • 24 Несериозно

    41 1 Отговор
    Докато има предлагане ще има и търсене По добре тези "ловци" да търсят непълнолетните проститутки за да ги пращат в педагогическите институции
  • 25 Мюмюн

    32 4 Отговор
    Бех у кумандировка в идно рудопско селу да копувам магари. Кат зярнах идна месна селска мума там на 40 гудини, напрау нещу ма пресечи у курема...то хубост, едра снага кат булдозир, куса барем метар, чирвени бузи гаче някуй й бил шамари, идни бозки кат крава първескиня, лелееее, исках я начаса. Убачи тя му утряза-сакала по висок мераклия, щоту ас й стигах до пъпа нали сам висок саму 1,60 сас вдигнати раце.
  • 26 Механик

    57 13 Отговор
    Вчера,докато разхождам кучето, наблюдавам следното:
    5 момичета, на възраст около 10-12 години, се изправили пътеката и под звуците на мазна чалгия коятосе разнася от единият телефон, ползвайки телефоните си за огледала, се гримират усърдно. В момента в който аз ги видях, вече мязаха "труженички".
    Е, то на 10 години си навирило опашката и се кикерчи, после друг виновен.
    п.п.
    И не, не одобрявам педофилията изобщо. Но дайте малко по-реалистично да уточним понятието ДЕТЕ.

    Коментиран от #29, #41, #47, #51

  • 27 Крокодила Гена

    48 3 Отговор
    За българите е педофилия, а за един етнос - особеност на етническата им култура и там баби под 30 години са нещо нормално.
  • 28 Пиночет 🤥

    13 7 Отговор
    Сега всичките на стадиона и калашника да играе.
  • 29 Ромул

    10 4 Отговор

    До коментар #26 от "Механик":

    Ти си от морския край-или от Бургас, или от варненско, издава те диалекта.

    Коментиран от #66

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Шопо

    7 2 Отговор
    Трепане и копане
  • 33 18283848

    32 1 Отговор

    До коментар #8 от "и ко прайм с малките пилки дето готърсят":

    Онези ,дето ги визираш, дори не се женят.Майката се пише самотна майка и взема куп помощи след това.При тях не се водят педофили.За тъмнокожите е нормално да се цъкат и на по 12 г.
  • 34 ИСТИНАТА

    23 11 Отговор
    Не бързайте да нападате човека с такива тежки обвинение и да му давате такива тежки присъди , защото истината е следната . ДА ВИНОВЕН Е НАИСТИНА ,ЧЕ СЕ Е ВЪРЗАЛ , НО ТЕ СА МУ ПИСАЛИ ПЪРВО И ТОЙ СЕ Е ХВАНАЛ . ТЯ МУ ПИШЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ КОГАТО СЕ ВИДИМ... така че какво има да говорим повече . Значи тя ще си го търси после той виновен . ДОЛНА МАНИПУЛИРАНА ПОСТАНОВКА , АМА И ТОЙ СИ Е ВИНОВЕН ,ЧЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТАКИВА ПИКЛЮВЦИ ДА СИ ТЪРСИ МОМИЧЕТА НАД 18 ГОДИНИ . ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ГО БЯХА НАОБИКОЛИЛИ 5-6 МОМЧЕТА И ГО ЗАПЛАШВАХА ВИКАХА МУ СЛЕЗ ДОЛУ ПОСЛЕ МУ ВЗЕХА КУТИЯТА С ЦИГАРИ. НАИСТИНА И ТОЙ САМ СИ Е ВИНОВЕН , НО И ТЕ СА ЕДНИ ДОЛНИ МАНИПУЛИРАЩИ ЛЪЖЦИ . ИМА МОМИЧЕТА КОИТО РАБОТЯТ КАТО КОМПАНИОНКИ ОТ 14 ГОДИШНИ И ТОЙ МОЖЕ БИ Е ПОМИСЛИЛ ЗА ТАКАВА , СЛЕД КАТО ТЯ ПЪРВА МУ ПИШЕ .

    Коментиран от #68

  • 35 Павел пенев

    21 0 Отговор
    Мисирките да отбележат че става въпрос за турски психопати,което е естествено за тях и циганите. Родствените полови кръвосмешение е проблем в Турция,което е почти същото и у нас. А полицията е за гъби както се изразяват някои в сайта.
  • 36 Желяз каменноff

    15 7 Отговор
    Бре то га ги засърби тези 13-15 годишни и пускат на 50годишните да им стане кефа мааалко пък нали си е платил.
  • 37 🍌 Republik of Absurdistan

    24 8 Отговор
    Че разбира се.
    Какво толкова.
    Вие 13 годишна бг.ученичка виждали ли сте или още живеете в средата на 80-те ?
    И какво си мислите, че бг.ученички правят, а?
    Факт: пердашат чичовци като невидели.
    Проституирането сред бг.малолетни е начин на живот.
    Хайде малко си извадете тиквите от пясака и включете мозъка на ,,on"
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 10 Отговор
    чудовище изрод

    Коментиран от #79

  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 10 Отговор
    в грузия ги кастрират такива
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 8 Отговор
    мръсно копел;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  • 41 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "Механик":

    ти си ром бе

    Коментиран от #43, #50

  • 42 русофилска му

    0 8 Отговор
    работа
  • 43 Ха ха ха ха ха ха

    4 5 Отговор

    До коментар #41 от "ВЕЛИКО ТЪРНОВО":

    А ти си водка бе.
    Не ти харесва реалността, ама човека не ти е виновен затова бе, търново.
    Вземи и се огледай малко, ама боли после от мисленето,така ли ?!

    Коментиран от #45, #48

  • 44 фАНТОМасс

    14 3 Отговор
    Ако обаче купи къща в Барселона или плати с кюлчета , може ли ?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Йеронимус БОШ

    9 3 Отговор
    А при циганите , които се женят и раждат на 12-13-14 години ?
  • 47 Евала 👍

    16 11 Отговор

    До коментар #26 от "Механик":

    Реалността в прав текст !
    БРАВО братле !!!
    Щото е КРАЙНО време нещата да се казват такива каквито са.
    Щом може да смуче ганджата,да се плющи за пари и жули алкохол, това не са деца !!!

    Коментиран от #49

  • 48 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    8 3 Отговор

    До коментар #43 от "Ха ха ха ха ха ха":

    марш бе ей много никовия трол на герб
  • 49 ДЕВОЙКА

    11 11 Отговор

    До коментар #47 от "Евала 👍":

    ДЕЦА И ТО МАЛОЛЕТНИ СА БЕ ПСИХОПАТ

    Коментиран от #52

  • 50 А бе

    4 4 Отговор

    До коментар #41 от "ВЕЛИКО ТЪРНОВО":

    Ти да нямаш случайно дъщеря в училище ?

    Коментиран от #53

  • 51 ДЕВОЙКА

    11 7 Отговор

    До коментар #26 от "Механик":

    това са малолетни нищо чудно и ти да си педофил такива само кастрация за вас или да ве снима ЦАНОВ и напред

    Коментиран от #54, #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 А бе

    6 4 Отговор

    До коментар #51 от "ДЕВОЙКА":

    Ти защо така подпали,спомени от ученическите ти години или какво...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 кой ма

    0 3 Отговор

    До коментар #51 от "ДЕВОЙКА":

    гаджето на боленчу ?😁
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Виц

    28 4 Отговор
    "Бабата се усъмни,че внучката и учи педагогика,когато издои кравата с една ръка за две минути"
  • 59 Факт

    2 8 Отговор
    Докато ръководството помпи лицеви опори и се саморазправя с лекари държавата е на автопилот а отпред е високата планина на следващите избори. Милицията като зе знае кой началник колко ще е на стола го кара на уволнение.
  • 60 Йо Несбьо

    11 5 Отговор
    Те такива и на мене ми дрънкаха, че съм сексуален маниак, педофил и т.н. Обаче коментари и твърдения зад гърба. Около мен 15-16-годишни няма, все са над 20-годишни. А и друго. Не използвам принуда, изнудване, не си пиша с никаква мърсотийки, ако има нещо, ще го кажа "на ушенце". Ама съм ги поглеждал отзад и това било "сексуален тормоз". Откога?! Какво трябва да направя?! Аз съм активен и здрав мъж и жените ме интересуват. Интересуват ме и нещата, които се правят с тях.

    Най-много ме дразни очернянето на името анонимно и нагло. Откога да погледнеш жена е престъпление и откога да искаш примерно да минеш 500 жени е маниакалност? Обаче "разбирачите" си дрънкат зад гърба ти и не знаеш кого да хванеш за гушата и да го съдиш. Нали е прав, уверен, защо се крие?
  • 61 СЬР

    7 2 Отговор
    В САЩ прокарват пътя на закон който да разрешава на 11годишни да правят собствени решения за тяхната сексуална идентичност, както и да решат дали да взимат хормони или бъдат оперирани със полова променяща хирургия. Но ако някоя пикла реши да има секс на 13 години това било извращение. Ако приемем едното защо да не приемем и другото. Това е едно от забавленията на сатанистите да имат секс с деца и по малки от 13 години. Епщайн, островът, и кой е ходил там ?
  • 62 Ох ли

    3 0 Отговор
    След това магарето виновно че скъсало синджира
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Педрофили и сте сигани

    2 0 Отговор
    И то дърти...от нужник, какво може да. очакваш..... пишат за тях си....!
  • 66 един от стадото

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "Ромул":

    да, и аз съм от морския край- Варна. Нещо претенции ли имаш. Всякак може да ни наречеш, гагаузи, кукери по на юг, но и вие не сте стока. Но, ако пишеш от шопско си чист печенег. Защо ме караш да пиша глупости, и ако погледнеш реално нито ти, нито аз нямаме вина, че сме се родили и израсли по тези места. По конституция всички сме българи, дори и онези от Столипиново и Максуда, за което аз не съм съгласен и да обираме негативите им по света за наша сметка. Това едно, и второ- за това една Македония ще си вее байряка и ще има претенции към нас, макар те да са многонационални по закон, но усещайки и много добре знаейки, че ние не сме единни в самосъзнанието си..Там е слабото ни място
  • 67 хаха

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Селяк":

    Няма такива държави, смотаняко. Много филми си гледал.

    Коментиран от #77

  • 68 миризлив пръч

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "ИСТИНАТА":

    Абе прав си,но закона си е закон.Малка ли е,в кюпа си.Да им се чудиш на акъла на тия педофили.Абе света е пълен с жени и мъже на подходяща възраст,ама на той си мисли че 13г. е девствена и чака него.бах ти и тъпака.Тя раздрусана отдавна,той се нада че е първи.
  • 69 малки педали

    7 7 Отговор
    Бас хващам, че историята не е била точно такава. Малките дришльовци най-вероятно първи са правили намеци и са хвърляли стръв. Човека не е виновен, че е бил подведен, всеки иска младичко. Виновни са малките смотаняци, които не са наясно, че склоняването към престъпление също е престъпление!

    Коментиран от #71

  • 70 8588

    4 1 Отговор
    И като хванат на ясто хедофила, какво става после? Полиция, прокуратура, Агенция за закрила на детето намесват ли се? Арестуват ли педофилите?
  • 71 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "малки педали":

    и ти не си прав. За склоняването да, но до тук. Ако ти предложат една крадена диня за един лев едно, макар и нея не бих взел, друго млада плът за 100 на пример. И то през социална мрежа..Имали ли още някой да се съмнява, че общуването ни тук не се води някъде на отчет, макар скрито под някакви глупави никове
  • 72 2020

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й‼":

    предполагам, че голяма част от педофилите са ченгета!
  • 73 Фен

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "Тарикат":

    Всичко тръгна от видео на Цанов в ютуб, той показа група тинейджъри как ги ловят, тези от Бургас просто ги копират.
  • 74 Фончо

    6 2 Отговор
    А по новините от време на време се появява някоя сиганка на 12 години родила и я изкарват героиня едва ли не. Циганин да си в днешно време в България. Всичко им се разминава.
  • 75 Някой

    3 2 Отговор
    Законът е за пълнолетните, така че който да е писъл пръв не е оправдание.
    След като е нарушил закона ще си носи последствията.
    Може да кръшка на жена си с над 18 годишни това е!
  • 76 Moже да иска

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "и ко прайм с малките пилки дето готърсят":

    Или да не знае ,какво иска.По закон се води малолетно лице,няма право дори да гласува.В такъв случай пълнолетната страна,би трябвало да се откаже и отдръпне,защото подлежи на санкция от закона , а и не само. Има морален закон, от който мърдане няма.
  • 77 Да най често дават филми

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "хаха":

    Как младеж да, гледа, ДЦ как прави стриптийз..!
  • 78 Манчо от с.Ганчо

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мецана":

    Той е извратеняк,а ти си нормален,тъй ли е ,педерасте?
  • 79 Бате Енчо

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ГРАД КОЗЛОДУЙ пък бил заловен седнал по турски на пода да се самозадоволява на снимки с възрастни мъже.
  • 80 мамун

    2 1 Отговор
    отрежете му и двете глави и ги сложете една върху друга
  • 81 petar svilenov

    0 1 Отговор
    Да се подпише Станбулската конвенция и проблемът изчезва.
  • 82 ПОЗОР

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "и ко прайм с малките пилки дето готърсят":

    Какво съгласие, какви 5 лева. По закон това са недееспособни и неправоспособни лица под 14 години. Не могат да вземат самостоятелно решение. Горкия човечец - бил подведен, ехооо нормални ли сте бе хора??? Колко болно общество трябва да сме за да защитаваме тези извратеняци!!!
  • 83 дрон

    3 1 Отговор
    е че тя да не е стояла в къщи и да си пише домашните. търси едане и получава и едане и кинти,дюшаш
  • 84 Порчо

    6 0 Отговор
    А сайта няма ли възрастово ограничение за регистрация? Какво търсят малолетни в него???
  • 85 Перо

    0 2 Отговор
    Само така! Браво на Бургас!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 при цинковете

    0 0 Отговор
    не само си искат ами и заплождат 11 годишни които раждат бъдещето на нацията ама при такова ръководства на бг такива ще са