Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 16:50 3 600 9

Сочена за убийца иска да остане зад решетките

  • кючук париж-
  • красимира лалева-
  • убийство

Жената не е подала жалба срещу наложената ѝ от Окръжен съд мярка за неотклонение

Сочена за убийца иска да остане зад решетките - 1
Снимка: Shutterstock

Красимира, която e обвинена, че е убила приятеля си в Кючука и опитала да заличи следи запалвайки тялото му, не иска да излиза от ареста. Жената не е подала жалба срещу наложената ѝ от Окръжен съд мярка за неотклонение пред по-висша инстанция, съобщи "Трафикнюз".

Припомняме, че 28-годишен пловдивчанин бе открит мъртъв на 21 октомври. След изповед, бе арестувана 35-годишната му бивша приятелка Красимира Лалева.

Криминалният инцидент е станал на 21 октомври. След зверството Красимира отишла да се изповяда пред свещеник и му споделя, че е убила бившия си приятел в апартамента си в "Кючук Париж". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията.

Красимира е арестувана и заедно с полицията отиват в апартамента, където е тялото на мъжа. 28-годишният Божан Иванов е открит в банята мъртъв. По думите ѝ го е ударила с тежест за фитнес по главата, ала по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти считат, че е опитала да прикрие следите си, като запали тялото и опожари апартамента. Съседи казали, че е имало лек дим, но до пожар не се е стигало.

На 2 ноември Лалева трябваше да застане пред Апелативен съд. Тя обаче не е поискала официално изменение на мярката ѝ за неотклонение в по-лека и така решението на Окръжен съд е влязло в сила.

Красимира ще остане зад решетките до приключване на досъдебното производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    11 0 Отговор
    Защо да подава, като няма да я пуснат.
  • 2 Ооо

    22 9 Отговор
    И това акое поп то той трябвало да се моли за греховете и пред Господ а не да я пее в полицията .Трябвало да я посъветва сама да се представи в полицията Тя е щяла да го стори ..Това е фалшив поп . Така не се прави .Мъртвия е мъртъв .Ако беше отвлечен някой той да бърза да спаси живот .Тогава времето е ценно но умрялия умрял ..
    Попът трябва да помага за душите на живите и грешниците ...Не е Съдия а помощник на човешките души да влизат в правия път чрез вярата в Господ а не да го ирае Съдник и предател .

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Все Френски

    18 2 Отговор
    наименования - Кючука, Кършияка , Сахат тепе и т.н. -)))

    Коментиран от #9

  • 4 незнайко

    10 0 Отговор
    Лафа ( Ще те убия и ще те излежа ) е в сила в този случай !
  • 5 Странни разсъждения

    10 9 Отговор

    До коментар #2 от "Ооо":

    Ако убития беше твой син или брат, дали щеше да говориш по същия начин??? Свещеникът е имал съвест и е взел правилното решение. Става дума за убийство!!!
  • 6 православни скотове

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ооо":

    Христо Ботьов
  • 7 Кондьо от Сунгурларе

    3 2 Отговор
    Свещеникът да не е католик?? Някакво такова съмнение имам...
  • 8 Смях

    3 3 Отговор
    В бг има само и единственно пишман свещенници...вместо прошка звъни в полицията... и молитвите им са малоумни...бог щял да слезне и да съживи мъртвите ... е нали са в рая бе
  • 9 Парижанин

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Все Френски":

    Те турските паши едно време големи франкофони са били. Цял Пловдив е бил османския Париж.