Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 13:25 3 018 6

Мъж от Видин измами 20 души за работа в Англия

  • измама-
  • работа-
  • англия

По този начин той им е причинил имотна вреда в размер на близо 6 000 лв., представляващи суми за такси и депозити

Мъж от Видин измами 20 души за работа в Англия - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Полицията във Велико Търново разследва 48-годишен мъж от Видин, измамил 20 души, че ще им осигури работа в Англия. Това съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

В хода на разследването са събрани достатъчно данни, че в началото на януари 2019 г., мъжът е измамил 20 души, чрез интернет обяви, че има намерение и възможност да им посредничи при започване на работа в Обединеното кралство.

По този начин той им е причинил имотна вреда в размер на близо 6 000 лв., представляващи суми за такси и депозити.

След доклад на материалите в Прокуратурата той е привлечен, като обвиняем. В момента изтърпява наказание„лишаване от свобода“ в затвора във Враца.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fks

    0 1 Отговор
    Тоя е нов играч .град Видин се казва ...
  • 2 Коко

    5 3 Отговор
    Не му е било трудно да ги измами.Мераклии за тоалеточистачи едва ли имат много акъл.
  • 3 Гост

    3 2 Отговор
    Ми тия където берът боровинки „чистят клозети,гледат стари хора,карат тирове в чужбина,тия избраха чалгарчетУ.Елита на БГ ха ха

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 РАБОТЯ ЧРЕЗ ТЯХ

    1 0 Отговор
    Най важното е да не се искат пари.Аз работя в Чехия по обява от гр.Варна с тел.-0886090826. Не ми бяха вземати никакви пари.Извозиха ме до Чехия безплатно и ме предадоха на работодателя,който заплати билета на шофьора и започнах работа.Естествено работодателя ми удържа цената на билета еднократно от първа заплата.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.