Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 22:16 3 131 4

Полицията издирва 48-годишен шуменец (СНИМКА)

  • издирван-
  • божидар-
  • божилов-
  • шумен

Мъжът е в неизвестност от обедните часове на 16 ноември, когато за последно е бил забелязан в хранителен магазин до блока, в който живеел

Полицията издирва 48-годишен шуменец (СНИМКА) - 1

Шуменската полиция издирва Божидар Димчев Божилов, на 48 години от областния град, по молба на близките му, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Мъжът е в неизвестност от обедните часове на 16 ноември, когато за последно е бил забелязан в хранителен магазин до блока, в който живеел. По данни на негов съсед е тръгнал към вилната зона на кв. "Боян Българанов" в града. В себе си е носил и торбичка.

Божидар Божилов е висок около 180 сантиметра, със слабо телосложение, с къса къдрава кестенява коса. Има и мобилен телефон, но без поставена сим карта. До момента не е бил обявяван за издирване, уточняват от пресцентъра на ОД на МВР.

От полицията в Шумен нямат данни за облеклото на мъжа и призовават всички, които имат информация за местонахождението му - да подадат сигнали на телефони 112 или на 054800588.

Полицията издирва 48-годишен шуменец (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00014

    16 4 Отговор
    Доста му е къдрава косата.

    Коментиран от #4

  • 2 ТаУмВзе

    12 0 Отговор
    Защо им плащаме на ушевите, когато трябва да им се свърши работата, чрез платените медии на мутропитека? Който ги хрантути все още, барабар със семействата им!
  • 3 Дано

    12 0 Отговор
    е жив !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.