Last news in Fakti

9 Декември, 2021 10:45 8 363 8

Прегазеният край Бяла Слатина е легендарен врачанин

  • станимир точев-
  • враца-
  • бяла слатина

Отиде си една епоха

Прегазеният край Бяла Слатина е легендарен врачанин  - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясно кой е прегазеният край Бяла Слатина човек, който загина на място.

Припомняме, че фаталният пътен инцидент стана вчера, около 18 часа, а за него съобщи само медията ни.

Агенция BulNews научи, че загиналият мъж е 59-годишният Станимир Точев от Враца.

Станимир бил на гости на сина си, който живее в Бяла Слатина. Хапнали, пийнали, но се скарали и Точев си отишъл. Той тръгнал пеша към Враца, когато бил пометен от "Киа", управлявана от 49-годишна врачанка, служителка на "Теленор".

Станимир е легендарен врачански кръчмар, първият съдържател на комплекс "Суми" от 1988 г. до приватизацията му през 1993 г. Бил е наемател на заведението "Мара Врачанка" край Борован, както и създател на ресторант "Сатурн" на ул. "Търговска" във Враца.

Часове след трагедията негови близки и познати заляха социалната мрежа с хубави думи за мъжа, който бе и ще остане уважаван от много хора.

"Отива си една епоха, Господ да му прости. Той беше от добрите!", "Не ми се вярва! Бяхме добри познати, винаги беше много позитивен и усмихнат със заразително благ заряд, който след две-три изречения те е "хванал" и вече се хилите заедно. Или пък сериозен и аналитичен... със сигурност загубихме един интелигентен човек. Ще липсва! Мир на душата му!", "Рядка птица беше Точев! Да почива в мир!", пишат всички, които знаят какъв човек беше Точев.

На този етап не е ясно кога ще бъде погребението му, тъй като тялото е в МБАЛ "Христо Ботев" в областния център и все още не е освободено от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мир на душата му

    36 1 Отговор
    А мисирките продължават с дебилизмите си. Не се разбира дали е прегазен понеже е "легендарен врачанин" или ако си "легендарен врачанин" не миже да бъдеш прегазен и това е новината?! Потресен съм от поредните сензационни заглавия! Дебилизмът на българската мисирка е чутовен! Дано ви затворят всички офиси!
  • 2 Раданч Татлъту

    21 2 Отговор
    Ясноо,убитият е бил легендарен интелектуалец .Има и научни трудове в областта на квантовата физика.🤡🥳👍
  • 3 гост

    35 1 Отговор
    Че то има ли не легендарни врачани. Там всички са легенди.
  • 4 фенче

    15 2 Отговор
    еми като живееш там, и всеки ден се бориш с онзи тежък живот, без да усетиш, ставаш герой и легенда, затова мъжете там приключват на 60, а не на 75 като в останалата част на страната
  • 5 Механик

    15 0 Отговор
    Да почива в мир, човекът! Но като как е бил"легендарен" ? Няма нищо лошо да си добър човек, отличен компаньон и ресторантьор. Всичко това е много хубаво, но не легендарно по никакъв начин. Аз познавам пон 50 човека с подобни качества. Това значи ли, че са легендарни? Мисля, че не. Досега не съм чул Айнщайн, Циолковски, Менделеев, Шуберт, Дюма и други да са легендарни, камо ли намкойси от намкъдеси.
  • 6 Истината

    11 0 Отговор
    Светла му памет на човека,но да му лепвате етикета"легендарен" затова че е държал някаква кръчма идва в повече.
  • 7 Мзет

    12 1 Отговор
    Статията е едно към едно преписана от врачанския сайт Булнюз. Там да знаете какви заглавия праскат, бедна вие фантазията.
  • 8 Пепи

    17 0 Отговор
    Врачанин обяснява как е станала катастрофа: Я така. Он така. И те така.