6 Януари, 2022 19:15 3 761 8

Задържаха 4-ма младежи за отвличане в Своге

  • своге-
  • младежи-
  • отвличане

Последвало телефонно обаждане до майката на потърпевшия, при което един от извършителите се представил за кредитор и изискал от жената определена парична сума

Задържаха 4-ма младежи за отвличане в Своге - 1
Снимка: БГНЕС

Задържаха четирима младежи във връзка с тежко криминално деяние в Своге, съобщиха от полицията.

Вчера в Районното управление в Своге е постъпил сигнал от 21-годишен мъж от с. Реброво, че за времето от 04:00 до 13:00 часа на 1 януари, в къща в Своге, чрез употреба на сила и заплашване, е бил противозаконно лишен от свобода.

Пострадалият е празнувал настъпването на новата година в компанията на други младежи. Към 04,00 часа сутринта е бил завързан от тях и му е бил нанесен побой. Последвало телефонно обаждане до майката на потърпевшия, при което един от извършителите се представил за кредитор и изискал от жената определена парична сума, дължима според него от сина ѝ, която да предаде в района на жп гарата. След получаването на парите, младият мъж е бил освободен. Според заключението на изготвената съдебно-медицинска експертиза му е била причинена лека телесна повреда.

Криминалистите са извършили претърсване на въпросния адрес, където са открили и иззели веществени доказателства, съотносими към извършеното престъпно деяние.

Четиримата 19-годишни младежи, които са били в къщата по време на деянието, са установени и задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по пълното му документиране продължават под наблюдението на Районна прокуратура-Своге.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    14 1 Отговор
    А сега ги поснете че имат чисто минало, и да се подготвят за следващо отвличане. Ако тия са в Америка ще излезат от затвора с прошарени коси. Докат не видим такива осъдени на 10 години , държава няма да имаме
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 0 Отговор
    новоизлюпени мутри
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    корумпираната прокуратура пуска наглите на свобода

    Коментиран от #5

  • 4 истината

    14 1 Отговор
    Младата смяна от партия гепи . Израстнали и възпитани под крилото на баце .
  • 5 торбалан

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Явно котилота на партията на тиквите всячески иска да саботира новото правителство. А вожда се прави на велик - викали го да обяснява "високия доход и стандарт на българите "??
    Трябват нови кадри в системата.
  • 6 Резултати

    7 1 Отговор
    Резултата от гледане на телевизия и снимките с шкафчета със злато и евра и пистолет отгоре. Видими резултати гарантирано.
  • 7 Херо

    2 0 Отговор
    Минимум по 5 години ефективни затвор, защото ако им се размине пак ще го направят
  • 8 Мармот, от Своге

    1 2 Отговор
    От къде ли са ги научили тези тарикатлъци? Да не членуват в киндергербер.