Last news in Fakti

17 Януари, 2022 11:31 3 951 13

Мним бизнесмен източи 37 бона от влюбена пловдивчанка

  • съд-
  • темида-
  • мерки

Подсъдимият е от градче близо до Пловдив

Мним бизнесмен източи 37 бона от влюбена пловдивчанка - 1

Мним бизнесмен успял да изцоца 36 493 лева от пловдивчанка, с която се запознал в интернет. Мъжът, чиито инициали са А. К., застава на подсъдимата скамейка. Разпоредителното заседание по делото е насрочено за 19 януари, съобщиха от Съдебната палата в Пловдив.

Подсъдимият е от градче близо до Пловдив. Той ще отговаря пред Темида за това, че от края на март до средата на юни 2018г. е заблудил пловдивчанката, че се нуждае от различни суми пари, златни предмети и мобилни телефони. Когато тя нямала финансова възможност да му „помогне“, взимала пари от майка си, баща си и своя приятелка.

През цялото време мъжът обещавал да върне „заемите“, защото бизнесът му бил проспериращ.
Подсъдимият и пострадалата жена се свързали, чрез интернет сайт за запознанства. Двамата започнали първо да си пишат, като мъжът се представял с чуждо име и твърдял, че притежава охранителна фирма, което нямало нищо общо с действителността. Постепенно се сближил с пострадалата и започнали да се виждат всеки ден.

При една от срещите им подсъдимият казвал, че има бизнес отношения с богат чужденец, който имал намерение да развива дейност в България и трябвало да му оборудва офис с най-скъпата техника и обзавеждане. После я лъгал, че му е необходим скъп мобилен телефон, друг път, че му е необходимо да събере сума от 10000 лв. за лечение на дете на негов приятел в чужбина.

Друга лъжа била, че поради срещите си с пострадалата е прекратил договор с охранявано от фирмата му лице и поради тази причина следвало да заплати неустойка в размер на 13 000 лв., После ѝ обяснявал, че е иманяр и че за да заработи металотърсача му е необходимо определено количество злато. Всеки път жената му се връзвала и му осигурявала исканите пари.

Впоследствие, когато той не върнал така наречените заеми, тя все пак се усетила и се жалвала в полицията. Тръгналото разследване установило , че историите, разказвани от мъжа, не са истина, и са били само и единствено с цел да вземе пари от наивната пловдивчанка. Делото е насрочено в разпоредително заседание.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    33 4 Отговор
    Като е проста никой не и виновен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Си ган

    29 3 Отговор
    Абе журналя, абе Марче, как можа да изтипосаш тук думата "изцоца"!!!
  • 4 Раданч Татлъту

    20 2 Отговор
    Тази пловдивчанка требе да е мноо умна!🙉👧🙉👍
  • 5 Хахаха...

    18 1 Отговор
    Който го може - го може.Глупава жена.Една стара поговорка казва : Влюбен - загубен.Та същата работа със въпросната госпожа .
  • 6 А бе

    12 0 Отговор
    Безплатен обяд няма.
  • 7 Плащала си е

    7 1 Отговор
    За кекса.
  • 8 хммм

    11 1 Отговор
    Докато има патици ще има тарикати, които да ги скубят. Кой за пари, кой за покрив и манджа, кой за едното чукане.
  • 9 Йеронимус БОШ

    1 2 Отговор
    А престъпление ли е да си ПРОСТ ? С какво е виновен някой , който си иска , а не този , който му дава ?
  • 10 Зайо Байо

    5 2 Отговор
    По тази логика трябва да осъдят и мис Бикини , че е получила къща в Барселона от ББ , който се оказа , че не я познава. С една дума - класическа измама на един скромен ПРЕМИЕР , от една хитра ЗЛАТОТЪРСАЧКА ли ?
  • 11 гиш иш

    2 1 Отговор
    то имаше един филм за него-златния член се каазваше
  • 12 Съдията Дред

    1 1 Отговор
    Да я поздравим с песен на Руслан Мъйнов. Три , и - "тъпа уфсъ, уфсъ с уфсъ, била си оставаш си уфсъ"
  • 13 Гъбиш

    3 0 Отговор
    Измамникът се казва Ангел Караматев и е от Асеновград.Дадох му пари на заем и той ме излъга,че ще ми ги върне.Още го съдя.Долен измамник и лъжец