Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 11:08 9 474 8

"Вътрешна сигурност" щракна белезниците на катаджия в Пловдив

  • катаджия-
  • корупция-
  • пловдив

Служителят е замесен в корупционна схема

"Вътрешна сигурност" щракна белезниците на катаджия в Пловдив - 1
Снимка: Архив

Служител на "Пътна полиция" - Пловдив е бил задържан при операция на "Вътрешна сигурност" днес, научи TrafficNews. Матей Матов, който е началник на отдел, е бил арестуван след сигнал за корупция.

Във "Вътрешна сигурност" е постъпил сигнал, че катаджията връща свалени номера на автомобили на собствениците им, преди изтичането на срока на наказанието им. Според непотвърдена информация цената на услугата е била около 1000 лева. Кои са посредниците и колко от парите са стигали до полицая, предстои да бъде изяснено.

Служителят е бил задържан, докато връщал предсрочно номерата на санкциониран водач. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помощ 112

    45 4 Отговор
    И сега какво, изпусна си заплатката, бонусите, безплатното лечение в МВР болница, станцията на морето за 5 лв. нощувката с три хранения, фитнес картата и т.н. И между другото докато си служител безплатното лечението в МВР болница и станцията на морето за 5 лв. се ползват и от цялото семейство на служителя. Ама като искаш да си гангстер, така е!

    Коментиран от #3

  • 2 адаша

    30 0 Отговор
    Защо така бе майна?! Защо така? Сега ще те понижат и ще ходиш на улицата с палката. Ама нищо- и там не е лошо.Ще капе, ще капе...
  • 3 Hoqsan

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "Помощ 112":

    На тези безочливи и нагли хора е време да им се спре кранчето. Тези заслуги им се "полагат" по дефиниция, защото са уж в полза на обществото, а те гледат как да са гангстери "над хората" и да цоцат допълнителни облаги. Балкански синдром...
  • 4 Локо-Сф

    16 2 Отговор
    Не е ли по-правилно да му увеличат с 50/заплатата и бонусите и няма да стачкува?
  • 5 Your Nightmare

    28 0 Отговор
    Не моЗе да бАде. Това е съботаж, да не може човека да отиде на протеста за по-високи заплати. А сега сериозно - полицаите, както и ВСИЧКИ други нормални хора, заслужават по-добро заплащане, срещу което ревът онези работодателски организации с Майбасите и бронираните лимузини. Обаче за да получите подкрепата на обикновенните хора, трябва системата на полицията да се очисти, от такива като този и много още като него, да си влезете в ролята на защитници на закона и слабите, а не на пазачи на престъпния контингент. Много от вас се опитват, но тези по върховете, дето освен заплати , прибират всеки месец и максималата пенсия, не ви позволяват, затова все още чакаме светлото бъдеще.
  • 6 Антонн

    14 2 Отговор
    Това няма как да стане,освен ако не е в самото начало.
    Свалени номера не се връщат а унищожават заедно с малкия талон,да не говорим че го има наказанието и на хартия и в системата.Като мине срока минаваш канали,нови номера и талони.

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Антонн":

    Не чети мисирката какво е писала,прав си че се унищожават,но явно има вратичка!
  • 8 Вуй

    3 0 Отговор
    За съжаление по голямата част от тях са корумпирани,мързеливи и нагли