Last news in Fakti

8 Май, 2013 10:54 1 855 1

В Белгия задържаха крадците на диамантите от Swiss

  • белгия-
  • арести

При широкомащабна полицейска операция в Белгия са били задържани извършителите на диамантения обир от февруари, съобщават местните медии. По последни данни става дума за 31 души, които са задържани в 3 страни.

Задържаните са с криминално минало. Полицията е открила дори и част от задигнатата плячка.

В полицейската операция са участвали 200 полицаи, извършени са 40 обиска.

Обир като на кино се разигра в средата на февруари на летището в Брюксел. Откраднатите скъпоценности бяха оценени на $50 млн.

Бандата от 8 крадци се изсипала на летището с два автомобила, пробили оградата на самолетната писта и тръгнали право към машината на авиокомпания Swiss.

Точно в този момент се товарели диамантите от камиона на самолета. Под заплахата на оръжие диамантите били предадени на бандитите. Всички били стресирани заради неочакваният обир, в който нападателите били тежко въоръжени с автоматични оръжия с лазерни прибори за прицелване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илхан Халид

    0 0 Отговор