Last news in Fakti

15 Април, 2022 17:25 1 950 12

Отстраняват полицаите, замесени в скандала с шамара на „Тракия”

  • турски тираджия-
  • шамар-
  • полицай

Рашков посочи, че е разпоредил да се извърши проверка на всички полицейски коли, които контролират пътното движение в страната

Отстраняват полицаите, замесени в скандала с шамара на „Тракия” - 1

Полицаите, замесени в скандала с шамара на „Тракия”, ще бъдат отстранени от длъжност до приключване на дисциплинарното производство. Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков на изслушване в парламентарна комисия.

„Изключително срамно явление, съпътствано от редица чисто професионални нарушения, които видяхме от страна на служителите на КАТ. Място за подобни служители на МВР няма категорично”, подчерта вътрешният министър.

Той коментира, че първоначалните данни сочат опит за заличаване на следите от извършеното нарушение, чрез изтриване на видеозаписа от страна на самите служители.

Рашков посочи, че е разпоредил да се извърши проверка на всички полицейски коли, които контролират пътното движение в страната. Целта е да се установи има ли и на друго място въздействие върху техническите средства в автомобилите.

„Непрекъснато говорим за пари и за бюджет и накрая се намират едни служители, които рушат това, което сме купили с парите на българския данъкоплатец”, подчерта силовият министър.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Редно е

    14 1 Отговор
    Замесени полицай да искаш. Мафията минафи има милицйонери за членове!
  • 3 ОСКАР ОТ СТРАНДЖА САКАР

    1 3 Отговор
    А УИЙЛ ШМИД ...КОГА👋
  • 4 Toshko

    20 2 Отговор
    в нормалните държави им премахват стажа !
  • 5 МВР

    15 1 Отговор
    Тук в джунглата наречена България в повечето случаи жертвата е виновна и съдена. Хубаво е да си имаш видеорегистратор с микрофон в колата.

    Коментиран от #9

  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 2 Отговор
    Това е естествен разитие на нещата!Ако познавате ,а би трябвало вътрешния министър Рашков ще знаете,че другоразвитие не може да има!
  • 7 Бат Пешо

    9 2 Отговор
    Хич не се и заблуждавайте, ако не беше ударен шамара на турски гражданин, а на гражданин на България никой нямаше да обърне внимание. Ако ще и 10 видеоклипа да имаше от различни гледни точки и на 3D екран. Просто цяла Турция видя крипа и доста се ... скофтиха, тъй да го кажем. Всеки с желание може да види клипа в тубата и да прочете коментарите на турски отдолу(натискаш превод на английски и четеш). Ще се шашнете какви коментари са писали по наш адрес. Нашите коментари, колкото и да си мислите че са цинични, до техните мязат все едно от девическо училище си пишем разни работи. Лошото е че заради такъв "професионалист" като този полицай страда реномето на цялата държава. И сега Рашков ще ги наказва мъмри тези дето все ревът като учителите за заплати
  • 8 Поредния

    7 1 Отговор
    Дисциплинарно уволнение, съд и отнемане на всички привилегии, както и категория труд! Много лакоми, но много прости! УЖАС и резил!
  • 9 ГЕРБЕР

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "МВР":

    ВСЕ ПАК СА ПОЛИЦАЙ, КАК НЯМА ДА БИЯТ? ТО ЗА ТОВА НЯМА РЕД ЩОТО МНОГО ВИ ЖАЛЯТ. ЩЕ БИЯТ ЗА ДА ГИ УВАЖАВАТ.
  • 10 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Българският полицай вече 30 години не знае къде се намира !! Между шамарите на гражданите и псувните на началниците, между живота и смъртта.. Ако е било време на "идейно" баламосване ,че милиционера служи на народа, а е служил в интерес на Партията, все пак тази Партия е стояла здраво зад неговия гръб и той е имал някакъв авторитет.
    Сега демократичния полицай защо служи ?? Да се радва, че има униформа и пистолет на кръстта си ?! Че да не дете от детската забавачница ?!?
    Много са "сладки" нашите политици, когато се изсилват - в Щатите така, в Щатите онака ! Ами дайте им прилични възнаграждения и статут на нашите полицаи като тези на щатските !! Не блазнете само тези , които Ви " охраняват", ами се погрижете за тези, които трябва да охраняват гражданите и да пазят реда и законността в тази държава !!
    Като " културно наследство от многовековното съвместно съжителство" с комшиите, всеки българин знае, ако не друго, поне някоя - друга псувня. И ако полицая е бил "сиктирдисан", шофьорът си е понесъл "културният отговор" !! Не е било нужно да изтрива записът на камерите....ама човещина. Знае , чия страна ще вземат "лъскавите пагони" !!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кольо

    0 0 Отговор
    Тряба всички в тази система да се подменят те се самозабравиха. Просто са завладял и всичко.
    Само рекет пари искат ама работа не вършат