Last news in Fakti

18 Април, 2022 16:49 1 364 3

На "Капитан Андреево" е задържан израелец, търсен от Интерпол

  • капитан андреево-
  • израелец-
  • интерпол

19-годишният е задържан за 72 часа с постановление на ВКП. Взета му е мярка за неотклонение от Хасковския окръжен съд „временно задържане под стража за 40 дни“

На "Капитан Андреево" е задържан израелец, търсен от Интерпол - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

19-годишен гражданин на Израел, издирван от Интерпол, е бил задържан на 13 април на ГКПП "Капитан Андреево" на влизане в страната ни, съобщават от Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“.
Той е обявен за международно издирване с червен бюлетин по искане на Интерпол – Йерусалим, с цел арест и екстрадиция, допълват от Нова телевизия. По данни на израелските власти, младият мъж е търсен за убийство, извършено в края на септември 2021г. на територията на Израел при утежняващи вината обстоятелства, както и за престъпления, свързани с оръжия и палеж. Според информацията издирваният е напуснал Израел същата година и вероятно пребивавал на територията на Турция.

Задържан е за 72 часа с постановление на ВКП. Взета му е мярка за неотклонение от Хасковския окръжен съд „временно задържане под стража за 40 дни“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн (Майкал)

    0 0 Отговор
    Ко ша дири у балгариата тоз тирорист-майкя си ли? Таквиз евреи хич ни са ни нужни тука, имами си дустатачно. Евала на шарифити чи са го гепали навреме, кой гу знай що за мис.ки.нин е тоз потомак на муйсей.
  • 2 Само

    3 0 Отговор
    на 19 години и сума ти поразии направил , включително и убийство !

    Коментиран от #3

  • 3 Механик

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само":

    Еврейче е. Те така правят, ама тоя е балъче още. Аджамийче, дето се вика.
    Инак изпечените чифyти обикновенно убиват и крадат, но с чужди ръце. Като пример ти давам САЩ. Евреите ползват САЩ за да краде.