Last news in Fakti

9 Май, 2022 12:36 2 620 5

Мъж намушка многократно с нож приятелката си

  • намушкана-
  • нож-
  • приятелка-
  • стара загора

Тя била откарана в болница в безсъзнание и оперирана незабавно

Мъж намушка многократно с нож приятелката си - 1
Снимка: shutterstock

Окръжна прокуратура–Стара Загора привлече като обвиняем 36-годишния А.Б. за това, че на 6 май в Стара Загора е направил опит умишлено да умъртви 38–годишната Й.Б. Това съобщават от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Деянието е останало недовършено по независещи от извършителя причини. До момента е установено, че мъжът е намушкал с нож многократно потърпевшата.

Тя била откарана в болница в безсъзнание и оперирана незабавно.

Извършителят и пострадалата са имали приятелски отношения, но напоследък те се влошили. Поради тази причина на А.Б. била наложена от съда забрана да доближава жената.

Днес Окръжна прокуратура–Стара Загора ще внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.Б., допълват още от държавното обвинение. Престъплението е квалифицирано по чл. 115 вр. чл. 18 от Наказателния кодекс и се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стига вече

    14 3 Отговор
    Аман от злобни и отмъстителни мъже у нас, които си въобразяват, че жената им пренадлижи. Ако жената забележи обсебващите и доминиращите им наклонности и иска да прекъсне връзката, за да не живее в стрес и страх, и те веднага я нападат, защото усещат, че губят жертвата си.

    Коментиран от #3

  • 2 Явно, приятелството им

    3 2 Отговор
    Е било много силно и истинско!
  • 3 Наистина стига, но

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "стига вече":

    С писания като твоето - какъв мъж ще е този, ако няма доминиращи наклонности? Работата е там, че жените не търсят мъже, а спонсори!

    Коментиран от #5

  • 4 Момчил

    5 1 Отговор
    Жените търсят лоши момчета, този явно ще е бил лошо момче.
  • 5 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Наистина стига, но":

    явно нямаш пари