Last news in Fakti

13 Юни, 2022 15:25 1 608 0

Мъж бере душа в пловдивска болница след пиянско сбиване

  • сбиване-
  • поповица

Нападателят е арестуван

Мъж бере душа в пловдивска болница след пиянско сбиване - 1
Снимка: shutterstock

Мъж от Поповица е в болница с опасност за живота след пиянско спречкване. Сигналът за забелязан местен жител в безпомощно състояние край жп гара в споменатото село е получен снощи на тел. 112. От екип на спешна медицинска помощ мъжът е транспортиран със сериозна травма в пловдивско лечебно заведение, където му е извършена хирургична намеса.

Последвалата проверка на служителите на реда установила, че средната телесна повреда пострадалият получил след удар в главата от свой познат, с когото имали стар спор. Според предварителната информация, физическата саморазправа помежду им възникнала на тръгване от традиционен събор, на който и двамата били употребили алкохол. С полицейска заповед нападателят е задържан за едно денонощие в РУ- Асеновград. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА