Last news in Fakti

1 Юли, 2022 16:50 3 275 7

Полицията провежда спецакция в няколко области в страната

  • полиция-
  • акция

От МВР съобщиха, че операцията е разпоредена от главния секретар на МВР и се провежда под ръководството на ГД „Национална полиция“ и с участието на служители на областните дирекции на полицията в трите области

Полицията провежда спецакция в няколко области в страната - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Полицията провежда спецакция в областите Плевен, Русе и Шумен. По сигнал за извършено престъпление в Шумен е спрян лек автомобил с неистински регистрационни табели. Задържани са двама мъже – на 57 и на 26 години с криминалистически регистрации, за които има данни, че се занимават с домови кражби, кражби и касоразбивания.

По първоначална информация от разследването преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Там и към момента текат огледи.

Работата по образуваните досъдебни производства продължава. В хода им ще се изяснява съпричастността на задържаните и към други престъпления, извършени на територията и на областите Плевен, Габрово и Стара Загора.

От МВР съобщиха, че операцията е разпоредена от главния секретар на МВР и се провежда под ръководството на ГД „Национална полиция“ и с участието на служители на областните дирекции на полицията в трите области.

Според първоначалната информация от разследването преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Там и към момента текат огледи.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тикви

    7 0 Отговор
    Задържаните да се разстрелят и кражби няма да има!
  • 2 Потулват ми всички жалби и сигнали

    10 0 Отговор
    Това не е полиция а Терористична Организация - изтезават Масово Българи, а циганите не ги пипат!
    В Бобов дол полицията насъсква роми да изт.езават Българи, циганите гонят Българите от град Бобов дол!
  • 3 Хахах

    11 0 Отговор
    "Криминалистически" регистрации. Село селоооооооооооо.
  • 4 Долни Нищожества

    2 1 Отговор
    Жалки Проклети Милицйонери
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.