Last news in Fakti

4 Юли, 2022 17:14 2 341 9

Викачи по заведения замесени в пласиране на дрога в Слънчев бряг

  • дрога-
  • слънчев бряг-
  • арести

Задържани са петима мъже от Нигерия, Руанда и Гана

Викачи по заведения замесени в пласиране на дрога в Слънчев бряг - 1

Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с участието на т.нар. „викачи по заведенията” бе неутрализирана в резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление – Несебър, съобщава БГНЕС.

При проведената специализирана полицейска операция за съпричастност към престъпления, свързани с търговия с наркотични вещества, са задържани петима мъже на възраст между 21 и 45 години от Нигерия, Руанда и Гана, постоянно пребиваващи в България. Спрямо един от тях е повдигнато обвинение, като предстои гледане на постоянната му мярка за задържане.

Намерени и иззети са: 16 найлонови пликчета с кокаин, около 40 гр. марихуана и 35 таблетки екстази, укрити в тайник на плажа.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна Прокуратура – Бургас. Работа по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас и служители на сектор „Криминална полиция” при Районно управление - Несебър.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конкуренцията

    11 2 Отговор
    е на щрек !
  • 2 Очите

    14 2 Отговор
    Негри да продават в Слънчака!? Няма как да стане

    Коментиран от #6

  • 3 БЕНЧО С БЕНТЛИТО ОТ БСП

    9 1 Отговор
    Ние с Митю си джиткаме по слънчака и си гониме задачките. Никой не ни безпокои и бизнеса процъфтява....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нееее

    7 1 Отговор
    Дрога в Слънчев бряг????Не е възможно хахаха
  • 6 хахах

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Очите":

    Верно ли,бе? Ами те за него работят!! А другото е по интересно!..цитирм ББ:– Знам в НС кои са доставчиците на дрога!!....пък ти ручай жабетата с "петимата мъже от Нигерия, Руанда и Гана"
  • 7 Хахаха

    3 1 Отговор
    Петима задържани, четирима пуснати без обвинение, ей на това му се вика спец операция:) Какво ли щеше да е ако акцията не беше "спец", сигурно щяха да им помагат с търговията:) И каква е тази престъпна схема от един човек?
  • 8 Куката

    2 0 Отговор
    Никой няма да ходи на слънчака ако спрат наркотиците, фалшивия алкохол и дълбоко замразената 50 годишна храна от военновременния запас на Аржентина, Мексико и Бразилия!

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.