Last news in Fakti

24 Юли, 2022 08:55 5 560 21

Полицаи са в болница след гонка

  • гонка-
  • бургас-
  • полицаи-
  • ранени

Инцидентът е станал в Бургас

Единият е прострелян със стоп патрон, а другият - блъснат от джигита, който вдигна на крак бургаските ченгета на 23 юли вечерта. Двама полицейски служители са приети в УМБАЛ-Бургас с различни наранявания след зрелищна гонка с бургаски шофьор на Мерцедес Е-класа, пише Флагман.бг от изключително достоверен източник. Единият униформен е уцелен със стоп патрон, а другият - блъснат от джигита.

Всичко е започнало около 20:00 часа тази вечер, когато бургаската Е-класа изфучала с бясна скорост покрай патрулен екип, намиращ се в района на „Пода”. Шофьорът не се подчинил на светлинните и звукови сигнали и започнало преследване.

Зад волана на Е-класата бил бургазлия, който е добре познат на органите на реда. Той натиснал газта до дупка, продължил по бул.”Захари Стоянов” в ж.к.”Меден рудник”, където по непотвърдена информация блъснал патрулен автомобил на Четвърто РУ Бургас. Сигурен, че ще избяга от ченгетата той се насочил към Върли бряг, а в това време на сирени го преследвали 4 полицейски коли.

Започнало яростно преследване и престрелка, при която със стоп патрон бил улучен униформен, най-вероятно от свой колега, научи наш репортер.

До кулминацията се стигнало, когато бургазлията не успял да вземе завоя при кръговото на входа на Средец и самокатастрофирал. По информация на Флагман.бг в РУ-Средец са задържани водачът на Мерцедеса и неговият спътник.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахахахахаха

    40 1 Отговор
    ама това го четох вчера или оня ден само дето липсваше украсата с престрелката

    Коментиран от #10

  • 2 Механик

    63 1 Отговор
    Лилав ли е бил по венците? И защо след като е "познат на полицията" не е бил респектиран? За какво са им тия пистолети на тия полицаи, що с тях не могат да накарат един мазен ром да мирне? Може би за да се "самопрострелват"?

    Коментиран от #9, #11

  • 3 Гочо

    51 6 Отговор
    Ами милицонерите са по принцип страхливи и корумпирани
  • 4 Споко

    26 13 Отговор
    Шефа дамаджан ще го изкара невинен, всички бандити изпълзяха
  • 5 табсо

    23 8 Отговор
    Браво на,,Е,,класата.
  • 6 Сюжет

    29 2 Отговор
    за комедиен филм .
  • 7 В друга статия четох

    12 12 Отговор
    Че един го екзекутирали публично затова че посегнал и убил полицай!
  • 8 МВР убива Българи за развлечение

    31 9 Отговор
    Никакви ченгета не са, а обикновени престъпници!
  • 9 квя

    27 7 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Защото нямат право. Могат само и единствено, ако пряко е застрашен животът им. Иначе се не било честно горкият престъпник да е само с нож или щанга, а полицаят да стреля..... Не било равнопоставени. Има много закони, които ограничават правата на полицаите.
  • 10 Ъхъ

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "хахахахахахаха":

    Ти си го чел, ама Тонито откъде да го знае! Тя днес е кацнала от Луната!
  • 11 квя

    27 1 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Ще ти дам пример. На едно наркоманче питбула в близост до училище захапал булонката на една жена. Питбулът без наморник и повод. Дошли полицаите и след като не могли да накарат питбула да пусне болонката го гръмна ли в главата. Пак казвам, това става до училище, пълно с деца. Е...после ги съдиха, че "унищожили движимо имущество" на клетият наркоман.
  • 12 Съдия Дрът

    22 0 Отговор
    Арестуваният вече е освободен под парична гаранция от 50 лева, защото е социално слаб.
  • 13 МВР е на вътрешните работи

    5 6 Отговор
    А президента върховен главнокомандващ въоръжените сили на РъБългсрия член на НАТО даде заповед извън президенството МуТри Вън Който е вътре си е вътре и всякъде Мама Меси Тате Носи наряда оръжието плуговете храната Да сте видели Офсе Крави Кози Кокошки да са в Униформи и си Оръжие между други в стадата и Пъдаря да е в Центъра на Стадото без граничарско куче
  • 14 Благой от СОФстрой

    20 4 Отговор
    Подобни типове след преслеването трябва да бъдат инвалидизирани за цял живот за да не се повтарят!
  • 15 МВР е министерство за вътрешните

    2 8 Отговор
    Работи и не е Военна Полиция която в състояние на бойна готовност на НАТОвска държава и МВР трябва да се занимава със семейно битови скандали защото има агенти под прикритие на НАТО и вражески на НАТО страни извън Европа и Че стане като в Белите Брези преди когато водеха престрелка по между си различни служители на МВР във вход на жилищна кооперация а при Свидни жертви на натовски войници поради повалена акАция на НАТО за събиране на информация или залавяне и ли ликвидация на врагове на НтАТО а за работещите в МВР няма ДИСцип както в Армията и ЧЕ ги върнат в гражданското общество с КОФража без ФУРажки
  • 16 те това е реалостта в БГ

    18 0 Отговор
    Дрогирани батки и пишман полицаии.
  • 17 Самите ченгета колко пъти са прощавали

    11 0 Отговор
    на такива джигити? Затова и нищо не ги спира, защото знаят, че винаги могат да се откупят. Корупцията убива , другари милиционери, и ходи по всички и вие не сте недосегаеми !
  • 18 Петър първи 2022 г. и брат му Симеон

    7 5 Отговор
    Мечтаният Американски модел на обществото "ДЕМОКРАТИЧНИЯ", начин обществен ред. Просто УЖАС.
  • 19 Пълен смях

    14 1 Отговор
    Добре че на бандитите в униформа не им раздават бойни патрони, че сами ще се изтрепят.
  • 20 Димитров

    4 0 Отговор
    Толкова ли е трудно да се коригира НК в частта не спиране на МПС при проверка от полицаите?Създава се опасност за живота на полицаите и на невинни граждани,неоправдан риск!?Примерно:за не спиране за проверка,две години и ефективно,без право на обжалване,после ще коментираме имАли бабаити!?
  • 21 цв.цв.

    6 0 Отговор
    Калинките,мисирките и тулупите герберски пак съботираха МВР да изплати заплати на наркоманчето Попов след криене,че е катастрофирал надрусан цели 9 месеца най после го уволняват от криминална в Русе но ще му плащат 15 заплати и това го облагодетелстват герберасите щото е от тях нищо ,че преди МВР беше безпартийно