Last news in Fakti

4 Август, 2022 11:25 1 677 12

Мъж и жена пребиха почти до смърт свой съселянин

  • побой-
  • съселянин-
  • сливовик

Агресорите са известни както на полицията, така и на жителите на Сливовик

Мъж и жена пребиха почти до смърт свой съселянин - 1
Снимка: shutterstock

43-годишен мъж от монтанското село Сливовик беше пребит почти до смърт от свои съселяни. Извършителите са мъж и жена, криминално проявени. Жертвата на побоя и е с опасност за живота. По непотвърдена информация мъжът е удрян с бухалка и метална тръба, съобщава NOVA.

Битият мъж се казва Ангел. Сестра му разказва, че брат ѝ бил обезобразен. Побоят е нанесен само по главата. Хората в селото разказват, че това не е първият случай и живеят в страх. Агресорите са известни както на полицията, така и на жителите на Сливовик. Местните споделят, че те са рецидивисти, често влизат в затвора, но за кратко. Преди години били изгонени от родното им село.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Остава

    32 0 Отговор
    да кажете, че са цигaни.
  • 2 😆😆😆😆😆😆😆

    29 0 Отговор
    Изгонени от едно село и стоварени на друго! Ей това се казва демокрация!
  • 3 Иван Грозни

    24 0 Отговор
    Всички известни на полицията и съда и стават все по-известни.
  • 4 Циг. И ц... Ка

    16 0 Отговор
    Пребиха.........
  • 5 Иван

    19 0 Отговор
    Най ми харесва добри познати на полицията криминално проявени и накрая едно голямо НИЩО

    Коментиран от #6

  • 6 Върхът

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    на сладоледа е когато такива пребиват полицаи и чупят патрулката.

    Коментиран от #7

  • 7 Връхта

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Върхът":

    А върхът на върхът- че ние с тебе (а не потрошилите я ) , образно казано, после с данъците си плащаме ремонта на въпросната патрулка.

    Коментиран от #10

  • 8 БПФ

    1 0 Отговор
    Рецидивисти, често влизат в затвора, ама за кратко - и докога ще продължава това? Докога едни и същи хъхpeшки изpoди ще тероризират хиляди и десетки хиляди хора... абсолютно безнаказано? Крайно време е да се променят лигавите закони в тая пропаднала държава. Първа присъда, ако няма насилие над личността, може да е и по-снизходителна, добре. Втората обаче трябва да бъде последно предупреждение. Третата да е окончателна и доживотна, защото индивидът очевидно не желае да следва законите на обществото !!! А не някакви дивaци с десетки и стотици престъпления да са на свобода отново и отново докато не убият някого... защото тия изроди очевидно са се опитали да УБИЯТ човека !!! И друг член към НК трябва да се добави - мрсен садия, който даде на престъпник присъда под минималната определена от закона, да се третира като негов съучастник !!! Всеки мрсен прокурор, споразумял се с престъпника да се третира като съучастник !!! Ако ще всички садии ще нахвърляме в Белене и ще нахраним прaсетата с тях !!! Работата им щом трябва, ще вършат нормални граждани. Не е голяма философия - като те назначат за съдия, запознаваш се с казуса, прочиташ какво пише в Наказателния кодекс за въпросното деяние (примерно затвор от 5 до 10 години) и съобразно конкретният случай преценяваш - В ТЕЗИ ГРАНИЦИ !!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БПФ

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Връхта":

    А върхът на върхът на върхът на върхът на върхът е, че ние тия ги храним цял живот наготово. Човекът цял живот работи като роб, за да може хъхpeкът цял живот да яде, да пие и да върши престъпления. Ние ги храним, те ни избиват. Затова - ако не се върне смъртното наказание (а най-добре да се върне) поне да се върне тежкият каторжен труд. Такива трябва да работят като рoби - под ударите на кaмшици и тoяги - в мини, тухларни каменоломни, на непосилни норми и с оскъдни дажби, докато пyкнат. Дори и тия, дето само пaразитират и крадат да бъдат заставени да полагат принудителен труд, защото не сме длъжни да ги храним !!!

    Коментиран от #11

  • 11 Зa cмeткa

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "БПФ":

    нa cмeшнитe приcъди бългaрcкият cъд oтcъждa oгрoмни cуми кръвнинa, кoитo никoй ocъдeн нe e уcпял дa изплaти. Нaпримeр Ceвeрин убил Виктoрия oт Руce e ocъдeн нa 30г. и 450 000лв. Oт бaнкoвaтa ли cмeткa дa ги взeмaт? Или oт Мaртин зa убийcтвoтo нa Криcтин - дoживoтeн и 600 000лв кръвнинa?! Дoживoтния нe му ce рaзминa зaщoтo пoпрaвихa зaкoнa c гoлям зoр. Тaкивa трябвa дa рaбoтят пo 12ч. нa дeн и пoнe 1000лв. нa мeceц дa привeждaт нa пoтърпeвшитe. C тия пaри хoрaтa щe cи рoдят или ocинoвят другo дeтeнцe. Дa, aмa нe! Щe cи лeжaт прeд тeлeвизoрa пo цял дeн и щe ce oплaквaт oт бaткoвцитe.
  • 12 Без да съм юрист

    1 0 Отговор
    бих дал няколко предложения за намаляване на престъпността. 1. Премахване на долния праг от 1 МРЗ при който кражбата се счита за маловажна. Една баба с откраднати 2 кокошки, 1 коза и току що получена пенсия от 200лв. сумата е по-малко от 510лв. , но за нея е всичко. Убиват и се гаврят и за 5лв. 2. Въвеждането на малки, но ефективни присъди( 1 седм.; 2месеца напр.) за дребни кражби, хулиганство, сбиване, за сметка на дългите, но условни. 3. Рязко увеличаване размера на наказанието при рецидив, трети и повече пъти(по американски образец). 4. Кумулативност на наказанията, а не както е сега - излежаване на най-дългото. 5. Затворът не е за почивка, а за тежка и смислена работа(тухларни, каменни кариери, пътища, изкопи). 6. От съда директно в затвора, а не да го търсят после. 7. Социалните помощи да се спират до изплащане на наложена глоба, а не да са неприкосновенни както е сега. 8. Майчинство за жени над 18г.