Last news in Fakti

5 Август, 2022 15:20 2 777 7

Млад мъж с опасност за живота след масов бой

  • село сърнево-
  • побой

Пристигналият на място полицейски екип е установил, че е възникнал скандал между петима мъже на 24, 29, 30, 31 и 54 години, който е прераснал в сбиване

Млад мъж с опасност за живота след масов бой - 1
Снимка: shutterstock

Мъж на тридесет и една години е с опасност за живота след сбиване в радневското село Сърнево. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за инцидента е получен в 1:35 часа вчера сутринта.

Пристигналият на място полицейски екип е установил, че е възникнал скандал между петима мъже на 24, 29, 30, 31 и 54 години, който е прераснал в сбиване. Трима от мъжете са получили травми в областта на главите и телата. Откарани са в Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора, където са настанени за лечение. Най-тежко е състоянието на мъж на 31 години, който е с черепно-мозъчна травма и счупени ребра.

Другите двама от участниците в сбиването също са получили наранявания. Обслужени са амбулаторно в болнично заведение, след което са задържани за срок до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство, уточняват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продажна червена измет

    13 1 Отговор
    Монгавапу от ДПС
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БПФ

    7 1 Отговор
    Искам да попитам: здравноосигурени ли са тия гнъсни подобия на човешки същества и ако не - защо ги лекуват с моите пари?
  • 5 Коректор

    8 0 Отговор
    Млад мъж- заглавието подвежда, който го прочете си мисли, че става дума за нормален млад мъж, а не за циганинът ром.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Овчар

    3 2 Отговор
    Тия са от контингента на Израждане град Козлодуй им е идола