Last news in Fakti

17 Август, 2022 12:08 3 896 13

Домашно насилие и побой пред колеги преди трагедията с военния и жена му в Стара Загора

  • домашно насилие-
  • побой-
  • колеги-
  • стара загора-
  • военен

Двойката имала сключен брак от 2010 г. През последните месеци отношенията им се влошили, което довело до чести спорове и физическа саморазправа между двамата, сочат данните от разследването

Домашно насилие и побой пред колеги преди трагедията с военния и  жена му в Стара Загора - 1
Снимка: БГНЕС

Домашно насилие и побой пред колегите предхождат трагедията в Стара Загора, при която военен застреля съпругата си и после себе си. Това става ясно от изпратено до медиите съобщение на военно-окръжната прокуратура в Пловдив. Телата на двамата бяха открити във вторник в семейното им жилище. По случая е образувано досъдебно производство, което да установи дали военнослужещият С.П. умишлено е умъртвил съпругата си В.П.

Двойката имала сключен брак от 2010 г. През последните месеци отношенията им се влошили, което довело до чести спорове и физическа саморазправа между двамата, сочат данните от разследването.
На 13 август мъжът посетил работното място на съпругата си и предизвикал скандал, придружен с побой. Тъй като В.П. не се явила на работа на 15 август, нейна колежка се опитала да ѝ се обади, но не се свързала. Затова се обадила на майката на В.П.

Подаден е сигнал в ОД на МВР - Стара Загора за издирване на В.П. На 16 август полицейски служители отишли до семейното жилище на С.П. и В.П., звънели, но никой не отварял. След като отворили входната врата, полицаите видели труп на мъж в коридора на апартамента. Веднага са информирани Военно-окръжната прокуратура в Пловдив и РС "Военна полиция" - Пловдив.

Мястото е запазено до пристигане на военен следовател, който е извършил оглед. Намерени са труповете на двамата съпрузи с видими огнестрелни рани в областта на главата. Установено е и огнестрелно оръжие, законно притежавано от С.П., с което се предполага, че е причинена смъртта и на двамата.

Продължава извършването на процесуално-следствени действия, работи се по всички възможни версии.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 3 Отговор
    Никой не се бърка в семейни скандали.
  • 2 Браво

    35 1 Отговор
    Браво на колегите по стар български обичай са си замълчали че бият тяхна колежка.... Какво ли би станало ако се бяха обадили в полицията.... Или те званят само ако ги бият цигано на работното място.....

    Коментиран от #3, #11

  • 3 Хм...

    23 3 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Жалбите срещу насилник на първо място са работа на жертвата на насилие. Тя защо е мълчала? Свидетелите пък са длъжни да кажат истината!

    Коментиран от #5

  • 4 БСТ

    15 2 Отговор
    Народа откачи от всякъде ....
  • 5 сила

    25 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хм...":

    Мх , интересно кой е установил и се е подписал , че тоя е годен за служба и може да носи оръжие.....
  • 6 Едно време такива случки не се случваха

    5 13 Отговор
    При първото домашно насилие жената отиваше да се оплаче на пашата и после насилникът гниеше в кауша или ставаше хайдутин.
  • 7 Некой си

    35 4 Отговор
    Значи, военен пребива жена пред свидетели и никой не подава сигнал за насилието???
    Ако колегите на жената бяха подали сигнал, тя щеше да е жива!
    Пак ли Путин е виновен, бе, овци заспали?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 пак путин е виновен разбира се

    4 7 Отговор
    путин е виновен , дето наще военни са изнервени и се самоизбиват без да ходят на фронта

    Коментиран от #13

  • 10 дааа

    16 5 Отговор
    Никой обаче не пише и коментира как го е предизвиквала. Имах такова чудовище до себе си. Нокаутирах я чрез развод. А този за десетина години пържене е изкрейзил.
  • 11 Механик

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    А "колежката" дали не си е изкарвала боя? Щото едва ли си им светил и веднага взимаш страната на "жертвата". А може да се окаже, че жертвата е бил мъжа. Защото има жени, които са в състояние извадят от коловозите дори парен локомотив.
  • 12 Чочакис

    8 4 Отговор
    А психческото насилие на жените спрямо мъжете..., това никъде не се споменава или коментира...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.