20 Септември, 2022 08:44 1 713 4

Спецакция в Русе

  • спецакция-
  • русе

Операцията е насочена към противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, както и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали

Спецакция в Русе - 1
Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска операция се провежда тази сутрин в Русе. Това потвърди за БТА регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева.

Операцията е насочена към противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, както и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали.

За целта е изграден временен контролно-пропускателен пункт в района на пътен възел "Охлюва". На място униформени служители проверяват шофьорите на автомобили за изрядност на документи и превоз на нерегламентирани товари.

По-късно през деня ще бъде дадена информация за резултатите от операцията.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    БРАВО на МВР
  • 2 12345

    7 0 Отговор
    Браво!така трябва и то по често да се защитят възрастните хора.
  • 3 693

    4 3 Отговор
    Всеки нов министър започва някакви свободни уроци върху гърбът на гражданите.

    Коментиран от #4

  • 4 Абсолютно

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "693":

    Много "новатори" и никакъв ред и рутина!