28 Септември, 2022 14:55 2 501 9

Син на пловдивски транспортен бос предложи подкуп на полицаи

  • красимир батаклиев-
  • син-
  • транспортен бос-
  • подкуп-
  • полицаи

Той подал през отворения прозорец плик, съдържащ 30 лева, за да не бъде санкциониран

Син на пловдивски транспортен бос предложи подкуп на полицаи - 1

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо сина на пловдивския транспортен бос Ангел Батаклиев. Красимир Батаклиев е предаден на съд за това, че на 25 март 2021 г. в Пловдив е предложил и дал подкуп от 30 лева, на полицейски служител от ОД на МВР – Пловдив, за да не извърши действия по служба – да му състави актове за установени административни нарушения.

До там се е стигнало, когато 25 март 2021 г. в Пловдив, около 19,30 ч., полицейски автопатрул спрял за проверка Красимир Батаклиев на бул. „Цар Борис Трети Обединител“, съобщи trafficnews.bg.

При извършената такава служителите на МВР установили, че 33-годишеният не носел свидетелство за управление на моторно превозно средство и контролен талон, удостоверение за извършен технически преглед и не бил наличен документ, установяващ сключването на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“. Полицейските служители обяснили на Батаклиев, че за липсата на документите следва за му бъдат съставени актове за установяване на административно нарушение.

Един от тях влязъл в полицейския автомобил, за да напише актовете, а през това време към колата се приближил обвиняемият. Той подал през отворения прозорец плик, съдържащ 30 лева, за да не бъде санкциониран. Служителят на МВР не взел парите и веднага уведомил дежурния разследващ полицай.

По делото са разпитани свидетели, изготвени експертизи и др. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наглите нов сериал

    26 2 Отговор
    С 30 лева къде отиваш бе? Ако го направиш това с някой тираджия, ще те запознае с тръбата! Спукайте го сега да му дойде акъла в тиквата!
  • 2 Ваксиниран3002

    29 2 Отговор
    Проблема е в сумата, не в предлагането. Голяма скръндза тоя син на някакъв си бос.
  • 3 Хихихи..

    19 1 Отговор
    Обидно малко,затуй квичат льохманите..
  • 4 Тъпунхер

    27 1 Отговор
    Който обижда служителите на реда ! Сега ще види , 30 лв докъде ще го оправят ! Баща му на нищо ли не го е научил , та така селяндурски обижда хората , с 30 лв ?! Срам !
  • 5 Кикимора

    14 2 Отговор
    Колко трябва да си заспал или нагъл, за да тръгнеш без документи, ако ги имаш де!
  • 6 123456

    6 0 Отговор
    пичага, защо се гавриш с реда ? направо кръвна обида ! а можеше да кажеш --ааа, ама вие сте двама и да фърлиш още 50 ...
    майтапа настрана - ред трябва , ЯК РЕД !
  • 7 То е ясно

    4 0 Отговор
    Адвоката ще каже,че клиента му е подал плика на полицая,който му изпаднал от задния джоб.Бил е честен,не крадлив.Даже награда заслужава.
  • 8 питащ

    4 0 Отговор
    Стига сте плямпали за това колко трябвало или не е трябвало да бъде подкупът - някой да каже каква присъда може би/трябва да вземе подкупващият..!?
  • 9 Какъв бос е баща му

    7 0 Отговор
    щом синчето предлага такава малка сума? Ако беше предложил 300 лева - а на бас, че нямаше да гъкнат полицаите!