Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 05:33 2 616 1

Екстрадираха у нас обвиняемия за убийството на Станка Марангозова

  • екстрадиране-
  • обвиняем-
  • убийство-
  • станка марангозова-
  • иво масларов

Тя беше показно разстреляна от моторист пред дома си до столичната Окръжна болница на 10 октомври 2019 година.

Екстрадираха у нас обвиняемия за убийството на Станка Марангозова - 1
Снимка: БНТ

Развитие по случая с поръчковото убийство на Станка Марангозова. Обвиняемият за мократа поръчка Иво Масларов е задържан в Германия и вчера беше екстрадиран с полет до София, предаде БНТ

Марангозова беше показно разстреляна от моторист пред дома си до столичната Окръжна болница на 10 октомври 2019 година. Разследващите задържаха като организатор на покушението офицера от НСО Борис Иванов, а като извършител на убийството - Петър Костов.

За поръчител е уличен Иво Масларов, който беше обявен за издирване с червена бюлетина на "Интерпол" и европейска заповед за арест. Като мотив за мократа поръчка се сочи неуредени финансови отношения между поръчителя Масларов и жертвата Марангозова.

Според източници на "По света и у нас" преди минути Масларов е отдведен в ареста на Националното следствие и предстои прокуратурата да поиска постоянния му арест.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👑 Мексико 👑

    5 0 Отговор
    Веднага да бъде освободен.