Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 20:21 2 023 10

Проверяват пътен полицай за участие в катастрофа, след която избягал

  • полицай-
  • катастрофа-
  • бягство

Катастрофата е станала в местността „Лозята“ край Монтана в 7:45 часа на 6 ноември

Проверяват пътен полицай за участие в катастрофа, след която избягал - 1

По разпореждане на директора на ОД на МВР в Монтана Бисер Йончев срещу полицай от сектор „Пътна полиция“ в града е образувана вътрешна проверка заради съмнение, че е предизвикал катастрофа с личния си автомобил, а след това е избягал от мястото на инцидента, съобщиха от полицейската дирекция.

Катастрофата е станала в местността „Лозята“ край Монтана в 7:45 часа на 6 ноември. Тогава челно се ударили таксиметров автомобил „Киа Пиканто“ и „БМВ“, собственост на пътен полицай от Монтана. При пътния инцидент били нанесени материални щети на двата автомобила.

По разказа на очевидци зад волана на германската кола бил мъж, но на следващия ден полицейският служител заявил, че в този момент е дал колата си на жена – негова роднина. По време на инцидента пътният полицай бил в отпуск, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веннннб

    7 0 Отговор
    Мишок
  • 2 И кво праим ся..?

    7 0 Отговор
    На границата..
  • 3 Дядо Гъдю

    10 0 Отговор
    Тоя полицай да вземе на роднината си роклята че ще му отива понеже е "мъж"!
  • 4 Човек от село

    5 2 Отговор
    Оправете си информацията, невежи. Пишете абсолютни глупости, нищо общо с реалната ситуация. Може би от цялата статия единственото съответстващо на истината, е че е имало катастрофа. БГ журналя….
  • 5 Винкело

    3 0 Отговор
    Добре де, двустранен протокол - и кой откъдето е. Па избягал бил, па очевидци изнамерили...

    Коментиран от #6

  • 6 Винкело

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Винкело":

    Ама кат се замислиш - бакшиша после казва: Той ми влезе в насрещното, миришеше на алкохол, заплаши ме че е полицай... И край. Ченгето у нас вече е виновно по подразбиране.

    Коментиран от #7

  • 7 Некой

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Винкело":

    Първо - не го твърди таксиджията, а пътниците в таксито. Второ - на милиционера не му е за пръв път. Всички го знаят....
  • 8 Перо

    4 0 Отговор
    Само в БГ репутацията на полицаите е сведена до положение,че обикновените хора ги приравняват с престъпниците и не разчитат на тях! За тях всеки полицай е престъпник,до доказване на противното. Корупцията и анти-морала са обзели застрашителни размери!
  • 9 Румен

    4 1 Отговор
    Хахаха. Врътки и лъжи. Да се уволни.Незабавно
  • 10 Шопо

    6 0 Отговор
    МВР-ОПГ
    Всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
    На КАТ също.
    Рибата се вмерисва откъм главата.