Last news in Fakti

31 Юли, 2013 16:58 3 145 0

Задържаха 12 килъри от група за мокри поръчки

  • задържаха-
  • убийства-
  • грабежи-
  • изнудвания-
  • полицейска операция

12 души са задържани до момента в хода на специализираната полицейска операция, която се реализира под наблюдението на Върховна касационна прокуратура, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Продължават действията за издирването и задържането на още съпричастни към дейността на организираната престъпна група. Членовете й са заподозрени в извършването на повече от две убийства, на въоръжени грабежи, изнудвания, палежи и причиняване на средни и тежки телесни повреди срещу заплащане.

Според събраните данни до момента участниците в групата са ползвали особено брутални методи в действията си. Някои от тях са изтърпели ефективни присъди „лишаване от свобода“.

В операцията участват служители на ГД „Национална полиция“, СОБТ, СДВР, областните дирекции на МВР-Видин, Монтана, София и дирекция „Специализирани полицейски сили“.

Работата по документирането на дейността на въоръжената организирана престъпна група продължава. Предстои повдигането на обвинения, след което ще бъде предоставена повече информация по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА