23 Ноември, 2022 13:24 1 669 4

Задържаха колата с полска регистрация и 10-те нелегални мигранти

  • кола-
  • полска регистрация-
  • задържани-
  • мигранти

Автомобилът е открит изоставен на входа на град Драгоман. Близо до него са намерени и 10 нелегални мигранти. По първоначална информация те са от Сирия

Задържаха колата с полска регистрация и 10-те нелегални мигранти - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията е задържала минути преди 9 ч. тази сутрин автомобила с полска регистрация, който тази сутрин отказа да се подчини на патрули на АМ "Тракия". Камерите на МВР са засекли, че тя се е движила с над 200 км в час. Малко след като колата навлязла в София, около 8 ч., тя е засечена на Северната скоростна тангента, откъдето е продължила към ГКПП "Калотина".
Около час по-късно колата с полска регистрация е открита изоставена на входа на град Драгоман. Минути по-късно, на метри от автомобила, полицаите задържали и водача - полска гражданка на средна възраст.

Близо до автомобила са открити и 10 нелегални мигранти, съобщават от БНР. По първоначална информация те са от Сирия. В момента разследването по случая продължава

При преследването и спирането няма пострадали.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кюмюря от Драгалевци

    8 1 Отговор
    А така , тия взеха да си отмъщават за кремчето на Ленчето !

    Коментиран от #4

  • 2 Механик

    8 1 Отговор
    Щом са поляци, значи са извършвали "хуманитарен жест към хора в беда" и трябва да им се прости.
    Taка е политкоректно.
  • 3 Дрога и оръжия

    8 0 Отговор
    Това кой поред случай е, че му загубих края? Явно не превозват само мигранти. Гонят ги по 100 и кусур километра, защото сигурно вътре има и дрога и оръжия. Затова явно толкова упорити гонки си правят. Важното е докато се "гонят", да се отърват от стоката или да я доставят, където трябва. А колко ли замесени по веригата има...?
  • 4 Не бе,

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "кюмюря от Драгалевци":

    тва им е бизнес откак станаха ония промени в 89-та.Ама на,и тука се прехвърлиха.Види се,че има кинти.