Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 09:20 1 689 8

16 нелегални мигранти заловени на входа на София

  • нелегални мигранти-
  • входа-
  • софия-
  • заловени

Пътували са от магистрала "Тракия" с автомобил със сръбска регистрация

16 нелегални мигранти заловени на входа на София - 1
Снимка: БГНЕС

16 нелегални мигранти са заловени на „Цариградско шосе”, на входа на София, научи NOVA. Става въпрос за граждани на Афганистан.

Те са пътували по магистрала „Тракия” с автомобил със сръбска регистрация. Спрени са от патрул на Пътна полиция. Няма неподчинение на шофьора, който също е от Афганистан.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    16 2 Отговор
    Границата май се е преместила вече на входа на София.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор
    ПАК ли ДО кога а МВР да се стегнат МИГРАНТИТЕ ДА БЪДАТ ЕСПУЛСИРАНИ от където са дошли еми то и на ГОСТИ без ПОКАНА не се ХОДИ
  • 3 Добре

    7 3 Отговор
    дошли !
  • 4 Няма такава държава !

    13 1 Отговор
    Шенген к.р ! Сега разбрахте ли защо ?

    Коментиран от #6

  • 5 123456

    11 1 Отговор
    Eeee, евала на шофьора , че е спрял тоя път! Че как щяха да се вайкат и да ги гонят до границата ...
  • 6 .......

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Няма такава държава !":

    Просто са много влизащите.Те от наплив и тунел под земята сигурно ще направят,а някакви дрогирани чужденци въртят бизнес.Ние българите вина нямаме.Обаче кой плаща на каналджиите толкова много пари?Тези мигранти са бедни.От години там война има,а те със сигурност пари нямат.Повечето са млади мъже и си приличат на войници.Защо ги вкарват?Искат да разрушат Европа от вътре ли?Ей това ми е интересно.
  • 7 Аааааа

    9 0 Отговор
    Да раздават автомати на полицаите и който откаже полицейско разпореждане, стоп, да бъде спрян принудително. Днес мигранти, утре какво ли не, може да бъде в бусове и автобуси. И честно казано няма да е нещо ново, нито странно, нито изненадващо. Има страни, в които може да видиш добре въоръжени полицаи сред цивилните и живеят спокойно, а у нас им раздали прашките - хуманност към престъпниците имаме, а цял народ да трепери е напълно приемливо.
  • 8 докога

    4 0 Отговор
    Ден след ден - с коли, микробуси, с лодки, пеша, упорито превземат Европа. Няма ли край ? Нашата съпричастност и толерантност вече се превръща в глупост. Смениха визията на прекрасните европейски градове. И лошото е , че не се държат като хора изпаднали в беда, а като нашественици, които искат да имат равни права с местното население.