Last news in Fakti

1 Декември, 2022 14:50 2 025 7

Бременна и дете са в болница след поредната гонка с мигранти и обърнат джип

  • бременна-
  • болница-
  • дете-
  • гонка-
  • мигранти

Лекарите са били изключително трогнати от детето, което е било изплашено и гладно и дори са отишли да му купят храна

Бременна и дете са в болница след поредната гонка с мигранти и обърнат джип - 1

Джип с 18 нелегални мигранти катастрофира след гонка с полицията. Инцидентът се е случил на пътя Елхово - Бургас, близо до Болярово, предава БТВ.

30-годишна жена и 10-годишно дете са приети в областната болница в Ямбол с мозъчно сътресение. Опасност за живота им няма.

Снощи след 19 часа гранични полицаи са регистрирали джип, който са определили като потенциално рисков. Започнала е гонка, при която джипът се е преобърнал в канавка край Болярово. На мястото на инцидента граничните полицаи са задържали мигрантите и са ги откарали са в разпределителния център в Елхово. Шофьорът е грузински гражданин.

Младата жена и момчето са леко пострадали и са откарани в болницата. Лекарите са били изключително трогнати от детето, което е било изплашено и гладно и дори са отишли да му купят храна.

"Два екипа от ЦСМП са изпратени и след около половин час по-късно пострадалите са транспортирани в спешно отделение на болницата. След проведени прегледи са настанени в хирургично отделение с мозъчно сътресение. Жената, което е от Ирак, е бременна в 4-5 месец. Детето е от Сирия. И двамата са в стабилно състояние и към момента няма опасност за живота им", коментира д-р Валентин Вълчев, заместник-директор на МБАЛ-Ямбол.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    10 1 Отговор
    Тия потрошиха сума пари за бензин, да си правят гонките. Не се видят, че един бус не могат да догонят.
  • 2 Тома

    15 0 Отговор
    Джип с 18 мигранти.Къде ги е сложил шофьорчето.Да не е имал ремарке
  • 3 др Гей Билтс

    15 1 Отговор
    "Лекарите са били изключително трогнати от детето, което е било изплашено и гладно и дори са отишли да му купят храна." Вече в една статия кърпим имиджа едновременно на две прослойки, отдавна загубили, каквото и да е уважение на българина.
  • 4 дават ли им паспорти намясто?

    11 0 Отговор
    Отивайте да ги спирате на Терминал 2 да се евалуирват българите. Какво сте ми се загрижили за тия тарамбуки, та чак ги и не пускате да си преминат транзит.
  • 5 На тулупа телта

    8 1 Отговор
    за 300 милиона.
  • 6 Ямболия

    4 0 Отговор
    В ямболската болница не се трогват от нищо ....това е лъжлива новина.Виж ако е имало пари в него,това е друго нещо.
  • 7 Жалко

    1 0 Отговор
    Че не са трогнати п...гребалните аг...нти!