Last news in Fakti

5 Януари, 2023 16:20 2 272 8

Арестуваха охранител и сервитьор, пазили полицая-трафикант

  • полицай-
  • трафик-
  • мигранти

Мъжете са от Перник. Обяснили пред разследващите, че колите били като "пилотни"

Арестуваха охранител и сервитьор, пазили полицая-трафикант - 1

Още арести след задържането на полицая, превозвал мигранти на магистрала "Тракия". Задържани са двама мъже, шофирали два автомобила, съпровождали буса, в който бяха открити 31 мигранти от Афганистан.

Мъжете са от Перник - единият е охрана, другият е сервитьор. Обяснили пред разследващите, че колите били като "пилотни". Едната се движели пред буса, другата - зад него, съобщава Bulgaria ON AIR.

Трябвало да сигнализират на униформения, ако видят полиция на пътя. На задържания полицай вече е повдигнато обвинение, като до края на деня ще стане ясно дали и на другите двама мъже ще бъдат повдигнати такива.

Междувременно служебният вътрешен министър Иван Демерджиев каза, че заради индивидуални прояви на полицаи не трябва да се правят изводи за действията на МВР.

Изказването си Демерджиев направи по време на връчването на наградите "Полицай на годината" на церемония в МВР.

"Ако някои от тях си позволяват прояви, които не са достойни за уважение, то мнозинството български полицаи, огромното множество български полицаи, денонощно показват с начина, с поведението си, с работата си, със службата си, как трябва да се служи на Родината. Ние не можем и не трябва да пренебрегваме тези хора, да пренебрегваме заслугите на институцията заради отделни прояви на някои от нас", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да изгоним харвардския налъм и

    16 3 Отговор
    ококорената джапанка, каскета сандал и другите 240 фусти който искат да ни набутат € и да вземата последните сили на българина.Не на Еврото!!! Вижте какво става в Хърватия!Точно тези по-горе ще станат още по-богати а вие още по-бедни!Чака ни 🌩️💨🔥 ако допуснем еврото тук.
  • 2 Тити

    18 0 Отговор
    То отдавна полицията служи на мафията а не народа но товар за сметка на данъкоплатеца.
  • 3 кочо

    12 0 Отговор
    каква прави овчаря КАТО ВИДИ ЧЕ КУЧЕТО МУ Е ПРИ ВЪЛЦИТЕ И РАЗКЪСВА ОВЦА ЗАЕНО С ТЯХ.ОТИВА В КОШАРАТА ВЗИМА МАНЛИХЕРАТА И ДУМ ИМА КУЧЕ НО ВЕЧЕ НЯМА КУЧЕ.ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИ МВР МИНИСТЪРА.
  • 4 Ммм...да

    13 3 Отговор
    Абе! То държава нямя от 33 г.вие полиция искате ? Къде и да бръкнеш е само корупция,ама понеже са на първия линия са най-лошите.България умря отдавна !
  • 5 шопо

    14 0 Отговор
    МВР е най голямата организирана престъпна група.
    Всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
  • 6 Мислителят

    7 1 Отговор
    Отново ще напиша - има нещо гнило в Перник .
  • 7 Данъкоплатец

    2 3 Отговор
    Да живее МВР !!!
  • 8 Мишока

    4 0 Отговор
    бе на тези охранител и сервитьор , що не им напишат имената ве................... ааааааа.