27 Януари, 2023 15:46 2 484 10

Мъж избяга от затвора във Варна

  • бягство-
  • затвор-
  • варна

Мъжът излежава присъда за тежки криминални престъпления, бил е обявен за общодържавно издирване

Мъж избяга от затвора във Варна - 1

40-годишен престъпник е успял да заблуди надзирателите и да избяга от Варненския затвор на 24 януари.

Само на другия ден, при специализирана полицейска операция, той е бил задържан, съобщи “Нова Варна”.

Мъжът излежава присъда за тежки криминални престъпления, бил е обявен за общодържавно издирване, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна.

Беглецът е отведен отново зад решетките, а по случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛФА КЕНТАВЪР

    1 13 Отговор
    ДАНО МВР го ЗАЛОВИ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Един шофьор

    10 2 Отговор
    Не е вярно , не е вярно отишъл е човека да си вземе едни цигари.
  • 6 Мим

    16 0 Отговор
    Ами какво да се каже?Той от затвора дето го строго пазят и избягал,а ще очакваме да се поправи,като го пуснат ли.Тия пазаванти какъв са го държали и кого са пазили,че им избягал.Смешна работа.Нали затвора се заключва и пиле неможе да прехвръкне...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лазо

    2 0 Отговор
    Затворът е хубава школа. Там срещаш хора, ставаш човек, научаваш как да изкарваш пари по различни начини, след като така или иначе няма да можеш да работиш навън със свидетелството за съдимост. Бившият затворник трябва и той да яде. Ако не бяха се прерапределили по престъпен начин 100 млрд. лв, ако не беше голямото разграбване, банковите пирамиди, корупцията на герб и приватизирането на европейските фондове и обществените поръчки, всички щяхме да имаме нормален стандарт и кражби почти нямаше да има. Сега гледам хора, които имат работа и вземат някакъви пари , стават смешни в опити да откраднат някакъви сравнително ниски суми 1000-2000 лв, после ги хвърлят за адвокат и гаранция, признават се за виновни и на всичко отгоре ги уволняват. Затворите са пълни предимно с такива кокошкари. Истинските престъпници, крадци, грабители, убийци, делата срещу тях се водят 10-20 г., съдията и прокурора си разделят 50 000 лв., и накрая подсъдемия осъжда българия в страсбург за бавно правосъдие и си взема парите от рушвета. Затворите в днешния им вид са безсмислени, защото много повече озлобяват, вместо да превъзпитават. За по-леките престъпления, а повечето са такива, са достатъчни 1-10, максимум 20 дена арест, и една глоба, съобразена с имуществото и доходите. Не такава, която да реже с тъпата брадва, а такава , че да сложи обеца на ухото, това е много по-резултатно като превевнция.

    Коментиран от #10

  • 10 Знайко

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Лазо":

    Много си прав-глоба и обществено полезен труд, където да си я изкараш. През това време да ти пуснат неплатена отпуска и после ако искат да те назначат обратно! Малко хора знаят, но ако не беше КЕЧ-а много неща , които сега приемеме за даденост нямаше да съществуват! Да не говорим колко наши мургави братя са намерили професията си там и са заживели достойно!