Last news in Fakti

1 Февруари, 2023 13:47 1 218 5

Задържаха пиян шофьор с открадната кола в Свиленград

  • пиян-
  • шофьор-
  • кражба-
  • кола

Мъжът, стар познайник на полицията, отказал тест за наркотици

Задържаха пиян шофьор с открадната кола в Свиленград - 1

Пиян водач, откраднал автомобил, е задържан в Свиленград. Тази нощ в 00:30 часа служители са забелязали и спрели за проверка на улица „Цар Симеон Велики“ лек автомобил, шофиран от 66-годишен мъж от с. Момково. Той бил във видимо нетрезво състояние и дрегерът му отчел 1,07 промила алкохол в издишания въздух, съобщиха от ОДМВР-Хасково.

Мъжът, стар познайник на полицията, отказал тест за наркотици. При справка се е установило, че колата не е негова и той признал, че я откраднал от свой съселянин, който я паркирал отключена и с оставени ключове на таблото.

Водачът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

В хасковския арест също е пренощувал водач, нарушил Закона за движение по пътищата. Вчера в 13:00 часа в областния град е реализирано ПТП с материални щети. При тест на единия водач - на 48г., е констатирана употреба на амфетамин, канабис и метаамфетамин. Той е отказал кръвна проба. Мярката му на задържане е до 24 часа по стартиралото бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    АЛКОХОЛА не ПРОЩАВА
  • 2 Тук заприлича

    0 2 Отговор
    На челябинск
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кирчо

    5 2 Отговор
    Нормално е човек като се напие да обърка колата, аз пиян обърках жената и налетях на съседката.
    Чуждото винаги е по-хубаво.
  • 5 мухата ЦЕЦЕ

    0 0 Отговор
    Защо не задържат и една Тиква , която обираше години наред безнаказано и необезпокоявано в България ? С какво той е по-добър от този пиян човечец ?