Last news in Fakti

22 Март, 2023 10:26 2 315 11

Мъж и жена опитаха да задигнат конструктори за хиляди левове от магазин в София

  • опит-
  • кражба-
  • конструктори

Двамата са взели 8 кутии с конструктори. Ръководството на магазина не е подало жалба, защото са си върнали стоката и деянието не се води кражба

Мъж и жена опитаха да задигнат конструктори за хиляди левове от магазин в София - 1

Мъж и жена с предварително измислен план се опитаха да отмъкнат детски конструктори за хиляди левове от магазин за играчки в София. Само едната от кутиите струва над 300 лева, съобщава Нова ТВ.

На записите от охранителните камери се вижда как буквално натъпкват колкото кутии могат в огромни торби и отлепват стикерните им аларми. Вижда се и как служителите тръгват да ги гонят на излизане от магазина.

Опитът за кражба е на стойност 2190 лв. Двамата са взели 8 кутии с конструктори. Ръководството на магазина не е подало жалба, защото са си върнали стоката и деянието не се води кражба.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 2 Отговор
    Детето като ревне, каквп да шравят родител 1 и родител 2. Може даже да ги осъди, ако не му вземат. Моето лего, до промените си седеше тихо и кротко в междуетажното стайче на панелката, дойде Демокрацията и го гепиха на другия ден келеметата.
  • 2 Мафиози

    12 0 Отговор
    Знам ги тия, това са Лего Мафията!!!

    Коментиран от #8

  • 3 За хиляди левове

    11 1 Отговор
    Аре веееее. Колко са вземали тия....хиляди левове......? Ами да,намалете им цените и те са високи,като на храните и там им яко спекула

    Коментиран от #4

  • 4 честен ционист

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "За хиляди левове":

    Легото винаги е било скъпо. Смятай 80-те как ме гледаха комшийските деца с един 150л чувал пълен с лего.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 замислен

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ром Бакарди":

    Специално тези са с електроника, кутията е 300-500 лева и лесно се продават на половин цена. Много по-рентабилно е, от колкото да завлачиш кашон уиски.
  • 7 Квадратен кръг

    9 0 Отговор
    Една ШАЙКА барабар с баш главатаря си , задигнаха крупни суми по чекмеджета , със сакове от банки и като рекет от Божков , а и ДУМА ЗА ТЯХ НЕ ПИШЕТЕ ! Те по-малки , незначителни и дребни крадци ли са от тези с конструктори за 2000 лева ?
  • 8 тиквенсониада

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мафиози":

    А тези от бандата , наречена ШАЙКА ГЕРб ?
  • 9 Кирка

    3 0 Отговор
    Ората милиарди окрадоха за 20 години тия за две иляди се праат на цигани.
  • 10 незнайко

    3 0 Отговор
    Защо няма информация за откраднатите пари от инкасо автомобила във Враца на 8-ми този месец ??? Съобщиха за кражбата и до там !!!

    Коментиран от #11

  • 11 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "незнайко":

    Щот овцете ще разберат, че сме разпасана команда и ще се овълчат. Кой знае за колко убийства и изнасилвания не знаем. Поне катопо бай тошово време, хич да не казват.