20 Април, 2023 12:42 2 899 4

ГДБОП удари група за разпространение на дрога в София, има задържани

  • гдбоп-
  • софия-
  • престъпна група-
  • наркотици-
  • задържани

При проведени в София 13 претърсвания и изземвания в жилища и автомобили са намерени и иззети общо около 400 грама кокаин, мобилни телефони, електронни везни, записки и около 50 000 лв.

ГДБОП удари група за разпространение на дрога в София, има задържани  - 1
Снимка: МВР

ГДБОП разби организирана престъпна група за разпространение на наркотични вещества в София.

В хода на операцията, по време на покупко-продажба на наркотици, са задържани дилър и клиент. На място са намерени и иззети 11 спейсбека с кокаин, мобилни телефони и сумата от 1200 лв. Непосредствено след сделката са задържани още петима души, сочени за членове на престъпната група, съобщават от Нова телевизия.
При проведени в София 13 претърсвания и изземвания в жилища и автомобили са намерени и иззети общо около 400 грама кокаин, мобилни телефони, електронни везни, записки и около 50 000 лв.

Наблюдаващ прокурор от Софийската градска прокуратура е повдигнал обвинения на петима души за участие в ОПГ за държане и разпространение на дрога. Обвиняемите са с мярка за неотклонение "задържане под стража" до 72 часа. Продължават действията по доказване и документиране на престъпната дейност.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    15 1 Отговор
    ..... има задържани. То па оставаше и да няма, щеше да е голям удар....
  • 2 сектант

    12 2 Отговор
    цифри за 1вокласници
  • 3 ФИЛЧЕВ

    11 2 Отговор
    организирана престъпна група СА ГЕШЕВ И КОМПАНИЯ, КАКВО СТАНА С РУМЕН ОВЧАРОВ БЕ ГЕШЕВ 5 МИЛИОНА ЕВРА, МАГНИТСКИИИИИИИИИИИ, ШУМ ПОД КАСКЕТА
  • 4 МВР

    8 2 Отговор
    Я, гле! Някой е кривнал от схемата!