Last news in Fakti

20 Април, 2023 17:05 1 475 4

19-годишен е задържан за обира на офис за парични преводи в София

  • 19 годишен-
  • задържане-
  • обир-
  • офис за парични преводи-
  • софия

325 лв. е откраднатата сума при грабежа в столичния квартал "Орландовци" от 13 април тази година

19-годишен е задържан за обира на офис за парични преводи в София - 1
Снимка: БГНЕС

325 лв. е откраднатата сума при грабежа на офис на фирма за парични преводи в столичния квартал "Орландовци" от 13 април тази година. Инцидентът се случи след 1:30 часа през нощта. От МВР уточняват, че 19-годишен столичанин е задържан за грабежа. Пред NOVA управителят на офиса разказа, че непознат немаскиран мъж влязъл в офиса, счупил преградната стена на касата и отмъкнал част от наличния оборот. При нападението не е било използвано оръжие.
От офиса са иззети камерите за видеонаблюдение. Материалите са били докладвани на Софийската районна прокуратура. Първоначално извършителят е бил задържан за 72 часа, а след това съдът го е пуснал с мярка за неотклонение "подписка". В мотивите за решението си магистратите са записали, че той е неосъждан, с известен адрес, на който живее, както и че почти не е използвал сила при грабежа. Решението може да се обжалва.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 0 Отговор
    Какъв е тоя офис за парични преводи с оборот EUR160? Голяма широмашия..
  • 2 Glхахах

    7 0 Отговор
    От офиса са иззети камерите за видеонаблюдение.

    И за какво са им камерите, като в тях записи няма???
  • 3 АБВ

    4 3 Отговор
    Да полежи десет години в затвора и пак да върви да граби .
  • 4 Емо

    4 0 Отговор
    На това му се вика фалстарт в обиржилъка. Открадни 3 млн, или поне 300 000, да да можеш да си платиш на адвоката, прокурора и съдията, или на началника на РУ, а сега, ни пари, ни ....
    Връщат се 90-те години май. За едни 300 лв, цял живот свидедетелство за съдимост.