Last news in Fakti

2 Май, 2023 06:02 1 633 1

Постоянен арест за бащата, убил сина си в Сливенско

  • арест-
  • горно александрово-
  • убийство-
  • съд

Трагедията станала пред децата и внуците на арестувания

Постоянен арест за бащата, убил сина си в Сливенско - 1
Снимка: БГНЕС

Постоянно остава в ареста бащата, който уби сина си в село Горно Александрово. Решението е на Окръжния съд в Сливен, информира БТА, позовавайки се на говорителя на Окръжната прокуратура в Сливен прокурор Ваня Белева.

60-годишният мъж с инициали Г.В. е обвинен за това, че умишлено умъртвил родния си син на 27 април в село Горно Александрово. Убийството е извършено след възникнал спор между двамата мъже. Престъплението е извършено с нож, с който са нанесени четири удара по тялото на 40-годишния мъж.

Според закона, бащата може да получи между 15 и 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна, заяви прокурор Белева.

Хора от селото разказват, че убитият син е работил в Германия и наскоро се е върнал за известно време. Семейството се е занимавало основно със земеделие, бащата стопанисвал имотите. Трагедията станала пред децата и внуците на арестувания.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    3 0 Отговор
    Много работлив човек, а сина му е работил в Германия с 6 деца, с много високи доходи за Г-я и вместо да ги дава на децата си, ги подарявал на евреите с казина!!!!! За това и почнал спора, като убития набива баща си, защото му търси сметка!