Last news in Fakti

11 Май, 2023 19:46 2 305 13

Брутално насилие над 4-месечно бебе във Видин

  • бебе-
  • насилие-
  • видин

Увреждането причинило разстройство на здравето, временно опасно за живота на малолетното дете

Брутално насилие над 4-месечно бебе във Видин - 1
Снимка: БГНЕС

Районната прокуратура във Видин разследва случай с 4-месечно бебе, прието в болница във Видин с фрактура на черепа и хематом.

Образувано е досъдебно производство за оставяне на малолетно дете без надзор и родителски грижи и причиняване на телесна повреда.

В дома на детето е извършен оглед и са иззети вещи, имащи отношение към извършеното деяние, казват от държавното обвинение.

Установено е, че на 10 май в частен дом във Видин е била нанесена средна телесна повреда на 4-месечния Д.В.

Увреждането причинило разстройство на здравето, временно опасно за живота на малолетното дете. То е транспортирано за оказване на медицинска помощ в столична болница, казват от прокуратурата.

Предстоят разпити на свидетели, в т.ч. на малолетни деца в синя стая, и назначаване на съдебномедицинска експертиза, предава Нова телевизия. Очаква се доклад от отдел „Закрила на детето“ при Детска педагогическа стая във Видин.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хиляди

    21 2 Отговор
    "защитни" организации,Истамбулски конвенции,"загрижени" НПО-та и колкото повече,толкова повече.Престъпления,имам предвид..
  • 2 ХАХАХА

    24 3 Отговор
    Малиий, че загадка от кой етнос е пострадалото бебе е какъв му се пада този ,който го е извършил? Жалко за бебето ,но жалко и за парите вложени за лечението му.
  • 3 Шопо

    9 3 Отговор
    Осман Пазвантоглу е османски дерибей, който управлява самостоятелно областта около Видин от 1795 до смъртта си през 1807 година.
    Нищо не се е променило, само имената на дерибеите се менят.
  • 4 Офи

    6 2 Отговор
    Само камък може да издържи в тоя град !
  • 5 Явор

    16 4 Отговор
    Излезте на улицата, ако сте на мнение, че живеем в ненормална държава и ненормално общество. Не може насилие над деца и безразсъдни шофьори да убиват пешеходци. Излезте на улицата, просто излезте на улицата, ще бъда и аз там. Ако смятате, че това не е нормално, излезте на улицата, ако смятате, че е нормално, стойте си вкъщи до следващия такъв инцидент. Онзи ден един безразсъден шофьор отне живота на момче и момиче, които са готвели сватба и са имали амбиции и са планирали кариера и деца, днес бебе, същество, което не е вкусило нищо от живота, което не го познава, е на път за го загуби. Катастрофи, побоища над деца и възрастни, станаха ежедневие. Ние спим. Спим, докато перчещите се провалят плановете на целеустремени хора на 18-20 -годишна възраст. Имахме премиер, чиито шкафове бяха пълни и са с парите за образование, здравеопазване, култура и спорт. Спим, докато политици, институции, мързеливи хора, които карат с 200 км./час провалят бъдещето на другите, а и на всеки от нас. Дано оцелее бебенцето.

    Коментиран от #6, #8

  • 6 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Явор":

    Прав Сте ЯВОР
  • 7 Ники

    17 1 Отговор
    Хибаво е да спомене в статията че майката има 5 деца .. и постоянен тен
  • 8 Излезнахме

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Явор":

    На улицата господине преди 33 години и резултатът го виждаме . Искахме свобода получихме свободиЯ,искахме банани получихме тях и ГМО продукти ,искахме шарени парцали получихме магазини 2 ра употреба,искахме коли получихме от моргата на Европа таралясници. Лично аз не виждам как нещата ще се оправят при такова разделение на обществото затова с чиста съвест съм за всяка коза за свой крак.

    Коментиран от #9

  • 9 Глупости

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "Излезнахме":

    Примирението е смърт! Аз не съм излизала! Време е да излезем! Ти си стой, докато не се запали чергата ти!

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Кирчо

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Глупости":

    Излез и се разходи, времето е хубаво.
    За останалото ще се погрижат нашите приятели от Козяк.
  • 11 Докога?

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Глупости":

    В слечая трябва да излезем и да заявим, че не желаем повече държавата да харчи парите ни за развъждaне и отглеждане на тая гъгнива нaпаст !!!! Размножaват се като плъxове, приносът им към обществото е нулав, вършат само безобразия, но цялата държава работи за тях !!!
  • 12 До Явор

    7 0 Отговор
    За този етнос на улицата няма да изляза. За тях закони не съществуват, а само права и целият български народ ги храни и отглежда с помощи от нашите данъци.
  • 13 да сме коректни

    2 0 Отговор
    Нека сега да отмерят с аршина на акушерката от София.......номер 15и за милата майчица е добре!!!