Last news in Fakti

12 Май, 2023 14:06 3 651 7

Иманяри се стреляха при подялба на находка

  • стрелба-
  • иманяри-
  • село люляк

От Университетската болница в Стара Загора потвърдили, че при тях е настанено такова лице с множество сачми в областта на главата, шията и гръдния кош, но без опасност за живота

Иманяри се стреляха при подялба на находка - 1

За кървава разправа между иманяри за намерена находка в района на старозагорското село Люляк, съобщава сайтът на вестник "Старозагорски новини".

Свадата възникнала при подялбата на находка, твърдят източници на медията. При нея бил прострелян жител на близкото село Хрищени на име Митко Б., известен с криминалното си минало.

От Университетската болница в Стара Загора потвърдили, че при тях е настанено такова лице с множество сачми в областта на главата, шията и гръдния кош, но без опасност за живота.

Очаква се от МВР-Стара Загора да дадат достоверна информация по случая. В същото време от регионалния исторически музей в Стара Загора казаха, че обикновено при подобни случаи от полицията ги викат за експертиза на намереното от иманярите, но в конкретния случай никой не бил викан.

От музея дори недоумяват какво толкова може да са намерили иманярите, тъй като нямат данни в района на село Люляк да има интересни археологически обекти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скачахте за калифорнийска мечта

    29 3 Отговор
    Получихте дивия запад

    Коментиран от #3

  • 2 Балсъм ги..

    31 1 Отговор
    Най-големите "иманяри" в Колонията са Дънди Прешъс,кво ни занимавате с кокошкари и срещу колко цента ви е надника?
  • 3 Свдесар

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Скачахте за калифорнийска мечта":

    И банани получихме, по 3,60 килото в Кауфланда.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 адаша

    7 0 Отговор
    Може да са намерили ритона...
  • 6 Тодор Димов

    11 0 Отговор
    Намерили са на поп Мартин... павура!
  • 7 Русоробски фронт

    2 2 Отговор
    Пълна скотобойна е в БГ.Скотове ще се изпотрепят