Last news in Fakti

22 Май, 2023 08:21 3 007 19

Мъж наряза с нож и преби бившата си в Дупница

  • побой-
  • бивша-
  • нарязана-
  • нож-
  • дупница

Била е удряна в главата и ритана в корема, защото насилникът подозирал, че е бременна от друг

Мъж наряза с нож и преби бившата си в Дупница - 1
Снимка: shutterstock

Поредното жестоко насилие над жена. Този път случаят е от Дупница, където мъж нападнал жената, с която доскоро живеели на семейни начала и само късметът я е спасил от смърт. Тя е с дълбока порезна рана на врата, била е удряна в главата и ритана в корема, защото насилникът подозирал, че е бременна от друг. Извършителят е задържан. Пред нова ТВ жената, чиято самоличност ще скрием, разказа за преживения ужас.

Ще я наречем Мая. Тя има две деца от мъжа, който е опитал да я убие. В последните месеци той не спирал да я заплашва. Ревнувал я след раздялата им. Миналият четвъртък дошъл пред блока ѝ.

„Започна да крещи „Ще те заколя, слизай“. Казах, че няма да дойда и той заплаши, че ще се качи”, разказа потърпевшата.

Мъжът се качил, но забелязал, че има и други хора на етажа и си тръгнал, за да се върне малко по-късно, когато вече Мая била сама.

„Чух, че входната врата се тресна. Чух стъпки и после го видях срещу мен с нож. Огледа се, видя, че няма никой и започна да ме удря. Риташе ме в главата и корема. Говореше, че съм бременна от друг”, споделя жертвата на насилие.

Боят продължил десетина минути. Тогава Мая в отчаянието си започнала да вика, че всеки момент баща ѝ ще се появи.

„Той стана и започна да тича надолу по стълбите. Погледнах се в огледалото. Видях, че ми е срязал бузата. Течеше ми кръв от носа. Веднага се обадих на 112. Лекарите казаха, че животът ми е спасил 1 см. Ако 1 см по-надолу ме е бил срязал, е щял да ми засегне сънната артерия и умирам”, разказа още жената.

Заплахите срещу Мая били почти ежедневни в последните месеци. Освен към нея мъжът бил много агресивен и към 9-годишната им дъщеря, която също обиждал и заплашвал.

„Мислех си, че ще се укроти, ще си намери приятелка. Но вече година и 5 месеца ме тормози. От март активно си пускам жалби в полицията. Може би го викат, но го пускат след това. Беше ме заплашвал, че ще ме залее с киселина, за да не мога да съм с друг”, обясни Мая.

Жената е категорична, че насилието срещу нея всъщност е било откровен опит за убийство.

„От полицията ме успокоиха, че ще лежи години в затвора. Имам вътрешно усещане, че няма да стане така. Ще живея в страх”, споделя жената. И поясни, че ще търси помощ от неправителствени организации, за да се чувства защитена, доколкото е възможно.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даааа

    20 1 Отговор
    Голям мъж,няма що.
  • 2 РИТОРИЧНО☝

    11 3 Отговор
    ЕКЗИТПОЛ НА
    ТРЕТАТА ПОЛИТИЧЕСКА сила
  • 3 Генофонфа

    12 5 Отговор
    нещо сбъркан в югозапада! Все там тия простотии! Свен ако не става въпрос за лилавци!
  • 4 АБВ

    12 1 Отговор
    Нормално за Дупница
  • 5 фаш копи

    9 5 Отговор
    Тоя 100% е от новите ДЕМОКРАТИ .
  • 6 тези пумияри нетрябва да живеят

    21 1 Отговор
    какъв е тоя комплексар бе този няма място сред хората не го пускайте навън че следващия път ще убие жената със сигурност !!! подобни индивиди трябва да се третират много по-сериозно от обикновенните предтъпници ! този тип хора имат толкова голям комплекс че за тях жената е предмер който си си купил от магазина … дано не съм лош пророк но когато ми казаха полицаите че пишлемето стрелало по мен с въздушен пистолет защото съм спрял неправилно да кача пътник и беше на треи вида наркотици че ще лежи в затвора се оказа че освен затвор не видя ами и книжката му не взеха …
  • 7 НЯКОЙ

    17 1 Отговор
    идиот, да рита бременна жена, една такава го е родила тоя боклук
  • 8 Груйо

    8 8 Отговор
    100% е от електората на Възбуждане и той като лидера им с къси нерви
  • 9 Роза

    11 1 Отговор
    В законодателството ни няма адекватна защита на жертвите на насилие.Трябва да е извършено убийство,пък тогава да се размърдат-след дъжд качулка!А децата,израснали в такива семейства,от малки са отровени с гледане на грозни сцени и обиди.Лично аз такъв бих го убила,пък ако ще после да ме затворят.Един гад по-малко на света!
  • 10 ИВАН

    11 1 Отговор
    Дивашка територия, дивашки капитализъм, колосални кражби, екокатастрофи .... и населението съвсем изтрещя
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 православно

    5 2 Отговор
    славянско
  • 13 Някои женски маймуни

    11 2 Отговор
    Могат да те докарат до лудост.Не е за оправдаване тоя идиот но женурята пощракляха.

    Коментиран от #15

  • 14 ганю

    1 1 Отговор
    паднала върху ножа и така 15 пъти
  • 15 на маймун

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Някои женски маймуни":

    маймуна се пада 😆
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Христос

    0 1 Отговор
    Браво подкрепям само така
  • 18 Псевдоним

    2 0 Отговор
    Сега някой ако може да каже как би действал в този случай закон за домашно насилие, при условие че нямат сключен брак и живеят разделено? Точно никак, защото той не е направен за да спасява жените от подобни индивиди, а единствено да наднича в семейството и да тормози и изнудва нормалните хора - примерно за една гола снимка или нещо подобно.
  • 19 Никой

    0 1 Отговор
    Насилника трябва да благодари на БСП и Израждане защото те са против приемане на Закона за домашно носилие над жени,мъже. Така ,че мъже ,пердашете жените си ,те няма на кой да ги защити. БСП и Израждане са зад вас.