Last news in Fakti

31 Май, 2023 20:45 8 103 76

Бившата съпруга на Пепи Еврото: Разпознавам почерка му зад писмото до главния прокурор

  • любена павлова-
  • съпруга-
  • пепи еврото

Тя потвърждава за корупционна схема, ръководена от Еврото, а като негови помощници посочва две имена - това на заместник-главния прокурор Борислав Сарафов и заместник-апелативния прокурор на София Емилия Русинова

Бившата съпруга на Пепи Еврото: Разпознавам почерка му зад писмото до главния прокурор - 1

Софийската районна прокуратура повдигна задочно обвинение на Петър Петров - Петьо Еврото, за принуда, заплаха и незаконно събиране на информация с техническо средство от 2018 година досега. От държавното обвинение посочват, че Петров е обявен за общодържавно издирване.

Междувременно, Антикорупционният фонд публикува първа част от интервю с бившата му съпруга Любена Павлова за зависимостите в съдебната система. Тя разказва, че разпознава почерка на Еврото зад писмото до главния прокурор Иван Гешев, с което му е даден срок до 10 ч. сутринта да си подаде оставката.

Тя потвърждава за корупционна схема, ръководена от Еврото, а като негови помощници посочва две имена - това на заместник-главния прокурор Борислав Сарафов и заместник-апелативния прокурор на София Емилия Русинова.

Бившата жена на Еврото казва, още че не е виждала детето си от година и девет месеца, защото то било отвлечено от Петър Петров. Твърди и за получени заплахи от бившия си съпруг.

„Какво беше - „седял сам на ръба на скалата”, „Мечо Пух - понякога стоя и си мисля, любимо ми - че всяка приказка си има своя край”. Това са изрази, които Петров употребяваше по 5-6 пъти на ден”, твърди Павлова.

По думите ѝ настоящият заместник-главния прокурор и шеф на Следствието Борислав Сарафов е един от основните партньори на Пепи Еврото и редовен посетител в заведението „Осемте джуджета”. „Гешев не е идвал в ресторанта. Борислав Сарафов идваше редовно един-два-три пъти седмично. Не са идвали заради хубавата храна, идваше по работа”, казва още тя.

Така заговори за срещи и с други магистрати. „Емилия Русинова идваше редовно. Какви суми са се раздавали? Не са били като за кафе и цигари. Понякога апартаменти са се раздавали, коли - кой от каквото има нужда. Някои минаваха само с обещание за кариерно израстване. Някои израснаха. Пак са на ниво градски прокурор. Били, са, в момента”, посочи Павлова.

Почерка на бившия си съпруг вижда и по друга линия. Задържането на Тони Иванов с прякор Парфюма, както и намерените списъци за отстраняване на висши магистрати и полицаи. „Той има една много любима приказка „Като няма доказателства - ще си ги донесем”, обясни бившата съпруга на Еврото.

Роля е играла и самата Любена Павлова. „Винаги е било шарено - дали трябва някой да се заснеме, да се проследи. Каквото е трябвало, се е вършело”, уточнява тя.

От МВР официално потвърдиха, че издирват Петьо Еврото. „Той е издирван заради действия на прокуратурата. Нека тя да обясни, нека да не мълчи какво се случва”, поиска вътрешният министър Иван Демерджиев.

Павлова неколкократно споменава името на Борислав Сарафов в интервюто си. „Мисля, че предстоят много страшни неща, ако планът, който е задействан, бъде изпълнен докрай. Тогава вероятно Сарафов ще остане главен прокурор до избора на следващ. И тогава ще е страшно, той ще ме унищожи”, споделя тя.

За NOVA заместник-главният прокурор Борислав Сарафов заяви: „Чувствам се сякаш ми залепиха етикет, който категорично не е за мен!”.

С Емилия Русинова, която в момента е заместник-апелативен прокурор, NOVA не успя да се свърже. От градската прокуратура също не коментираха.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    53 12 Отговор
    За тази жена вече няма живот.

    Коментиран от #35, #69

  • 2 Делю Хайдутин

    97 3 Отговор
    Еврото избяга но поне арестувайте помощниците му Сарафов и Русинова.
  • 3 истина е

    75 3 Отговор
    Сарафа и той е за дръвника , както ,каскета , боко , и пияевски !!!
  • 4 истина е

    83 0 Отговор
    Няма нещо където да се бръкне ,и да няма участие мафията там !! Мексико и Венецуела само може да ни завиждат за организираната престъпност !!
  • 5 Помак

    31 19 Отговор
    ..тъкмо гледах записа ...първо съжалих жената заради детето....НО когато изтърси ,че еврото заплашвал гл.мафиот шапката ..и Ако сарафов (не че е цвете) стане гл.прокутор щяло да стане кофти в държавата....Нещо не ми се връзва ..Госпожата явно е част от поредната Мутро-Мафиотска схема против държавата и българите !
  • 6 Българин

    42 7 Отговор
    Ще стигнат и до Радев Гергов ТИМ Гриша Ганчев а после да му мислят и селските кметове в град-община .
  • 7 Токсик

    56 12 Отговор
    Започвам да става ясно, че всъщност господин Гешев е добрият герой, а не лошият , както ни се внушава. Щом мафията наистина се страхува от него и иска на всяка цена да го отстрани вече започвам да се съмнявам дали наистина трябва да се махне, за да може подготвящите държавен преврат евроатлантици да си сложат удобно лице на негово място. Цялата история е много подозрителна и намирисва. Ако не знаете, докато Гешев е бил в щатите марионетката на герб неговият заместник е използвал случая , за да прекрати делата срещу Борисов ! Това трябва да ви говори много!

    Коментиран от #9, #55

  • 8 Братчеда

    34 2 Отговор
    Абе леко наподобява на наште по външни белези
  • 9 Последния Софиянец

    13 12 Отговор

    До коментар #7 от "Токсик":

    Гешев предаде Бойко и мина в лагера на ПП.

    Коментиран от #11

  • 10 Сух

    47 3 Отговор
    Таз забрави, като се правише на мутра. Никакво съжаление

    Коментиран от #70

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 скапана държава

    50 1 Отговор
    Чак сега ли се сетиха да издирват Еврото ? Ще го издирят , както издириха братя Галеви .
  • 13 Трябва да има

    15 21 Отговор
    Осъдени политици магистрати и други живели в безаконност по руски модел. Оставка на Радев и съд за Гергов !
  • 14 до кога ще скачаме

    33 0 Отговор
    Трябва всичко да се изчисти от горе до долу . Да дойдат нови хора в тая мафиотска организация.
  • 15 какво да се каже

    51 2 Отговор
    Тая Любена да не се прави на света вода ненапита . И тя е за пандиза .
  • 16 от улицата

    48 2 Отговор
    Кога излезе материала " Осемте джуджута ? Защо прокоратурата не се самосезира до сега ?

    Коментиран от #22

  • 17 Смърфиета

    14 1 Отговор
    Ами сега?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 мафия

    39 0 Отговор
    Нищо не пише за шефа на Делта гард - каратиста . Арестуваха ли го . Арестуваха ли и цялата пасмина там .
  • 20 Перо

    21 6 Отговор
    Не се знае, дали говори истината, но по принцип, към разведените съпруги не може да се има доверие!
  • 21 Лукойл България

    16 2 Отговор
    За юни юли и август ще осигурим по един сладолед на всички български пенсионери..да си ближат и да разберат кой мисли за тях .

    Коментиран от #36

  • 22 Естествен Интелект

    31 0 Отговор

    До коментар #16 от "от улицата":

    Беше заета с малките негърчета. Българина е опасен САМО когато е засегнат ЛИЧНО. Но тогава е БЕЗПОЩАДНО ОПАСЕН. Пример-хайдутите.
  • 23 Електра

    25 6 Отговор
    Тая хорветина щом предаде мъжа си си мисли, че може да да наследи краденото. Сега Гешефта, ще си я направи послушен свидетел, защото и той е от жужетата...
  • 24 Джуджанка на АзБ

    25 1 Отговор
    пуска само по 3 джуджета в паралел по дупките, останалите снимат.
  • 25 да кажат цялата истина

    29 0 Отговор
    А нещо за Делян Пеевски се чуваше . За тогавашния ръководител на специализираната прокуратура Димитър Франтишек Петров . Тях издирват ли ги ?
  • 26 ТаУмВзе

    27 0 Отговор
    Що Пепи еврото не в Панделката да ви питам Аз!
  • 27 ай стига циркове

    31 3 Отговор
    Милата, жива да я ожалиш! Пълен фарс и може би нагласен развод, за да спасят „плячката“, дето задигаха заедно и съсипаха толкова Животи! Да отива, да свидетелства и после в затвора ще има право на свиждане!
  • 28 Кольо Вейронов

    27 0 Отговор
    Нямаше ма едно известно време и кат са върнах,ко да видя –
    България я няма,бегала…
    Добре ,че имам сомалийско гражданство !
  • 29 Наблюдател

    22 1 Отговор
    Както е думата " все сте от един дол дренки" и тя и те. По една метла и кой в софийския централен, кой в сливенския, според пола по документи.
  • 30 Да бе да

    7 1 Отговор
    Копи си драгунов ! Тези калтаци не се лекуват!
    Да системата е кална

    Но ако на мене някой ми вземе детето , резултата 🤫🤫🤫🤙и наистина не ми пука дали е евро , долар или виетнамска донга! Някой няма да го има😘

    Коментиран от #45

  • 31 историята

    20 1 Отговор
    Издирваният Петър Петров – Пепи Еврото, който по данни на АФЕРА, с източник Разузнаването, се укрива в Турция, спешно съшива компромати, с цел да се спаси по някакъв начин.

    В заверата е прихванат от службите и Борислав Сарафов, който е много близък с Пепи Еврото.

    И двамата са в паника, че Пепи Еврото е обявен за издирване, както и от разкритията, които ще следват за него, включително и от интервюто на Антикорупционния фонд с бившата му съпруга Любена
  • 32 123456

    7 6 Отговор
    Колко си тъпа ........................
  • 33 Зеленски съм - воним, та се не траем

    31 0 Отговор
    По-висшестоящите в прокуратурата се занимават с изземване на бизнеси - лапат активите на бизнеса и готоу. Също така много обичат яките имоти - къщи и апартаменти в центр. части на големите ни градове.
    По-дребните риби в прокуратурата - работят на процент, по-дребните имоти и т.н...

    Любимото занимание в прокуратурата е присвояване на имоти чрез т.нар. "мълчалив отказ" от закона за наследството. Представа си нямате за какво става дума, бедна ви е фантазията...
  • 34 Сценки, метежи, фейкове или истини

    13 3 Отговор
    Ами новините идват ежесекундно.
    Запушиха днеска устата на човека от който е бременна, Радевите коп.. и прокуратура днеска.
    А той се застраховал и казал преди, че госпожата ЛЪЖЕ.
    Била човек на Гешев г-жата и честия посетител бил Гешев.
  • 35 Шефа на Делта гард

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Днес е казал в телефонен разговор с БЪРД, че Гешев е посещавал Осемте джуджета повече от Сарафов и че на практика му е била любовница. Това го има в тубата в Денят.
  • 36 Мика Зайкова

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "Лукойл България":

    1 500 000 сладоледа по 4 лева е равно на 6 000 000 за три месеца се получава 18 000 000 лева които давате на България.Та вие сте даже предплатили мисля. Ще Кажа на Слави Трифонов да ви направи химн .
  • 37 Селянин

    24 0 Отговор
    Сарафов е много съмнителен ако се погледнат действията в софийска област и софийска окръжна прокуратура.Мишо Бирата,няколко неразкрити убийства в Ботевград,заграбени имоти от ботевградския кмет Тулата,шесторното убийство в Нови Искър и т.н.
  • 38 Тредстоун

    11 5 Отговор
    Малко съм объркан , описва го като днес съм ъук утре ме няма , отвлякъл и детето , демек смята я за кръгла нула , но пък от друга страна я прави редовен слушател и зрител на далаверите , мисля че е с опрян нож до врата или е на силни успокоителни и е кукла на конци , поредната балалайка която ни праща под шипковия храст , грам не и вярвам на тая
  • 39 КРАС

    19 1 Отговор
    КАТО СОДОМ И ГОМОР СМЕ!
    Няма морал, няма чест.
    Прокуратура срещу политици. Политици срещу прокуратура.
    Някакъв цирк на хора с аграрно мислене.
    В същото това време ГРАБЕЖА на държавата продължава.
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
    КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА?!!
    Няма съмнение, че печели този, който унищожава КОНСТИТУЦИЯТА на РЕПУБЛИКА България.
    КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?!!
    ПАРЛАМЕНТАРНА ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА или МОНАРХИЯ?!!
    В РАЗПАД СМЕ БЕ ЕЙ!!!
  • 40 има много работи за изясняване

    13 1 Отговор
    Новия САЩ посланик н.пр.Кенет Мертен и съпругата му е вечерял заедно вчера вечерта заедно с гл.прокурор Иван Гешев
    Темите на разговора са конфиденшал но вай-вероятно са били global strike(удар) по касичките на БОКО във Бургаския ретион(Бургас е витрина на ГЕРБ кражби,а ГЕРБ кмета Бургас корумпираното лице на мафията)
  • 41 какво ни чака

    26 4 Отговор
    Кенет Мъртън, новият генерал-губернатор на България има спешно нужда от правителство, защ0то НЕОнацисткият режим в Украйна закъсва и разчитат вече и на българско ПУШЕЧНО МЕСО … .
  • 42 Даниела К.

    20 0 Отговор
    Как очаквате да бъде арестуван или издирен Петьо Еврото, когато тези които трябва да го направят , и са на възлови позиции, са лично негови назначения през последните няколко години?!? Всеизвестен факт е че шефката на СГП Илияна Кирилова и сина й, някой си Захари Богомилов от ДАНС са от честите посетители на ресторанта на Петьо Еврото и изпълняват “междуинституционално” взаимодействие по негови поръчки!!!!
  • 43 гражданин

    21 1 Отговор
    Сега се очаква активиране на АДВОКАТА НА МАФИЯТА Менко Менков, който с гърдите си и провинциален диалект ще защитава участниците .
  • 44 Обичам да гледам порно!

    15 1 Отговор
    Гледайте последното видео в канала на " Антикорупционен фонд"! Тази си направи реклама на нейните си порно клипове! Гледах ги! Много са хубави, тя и още 3- ма мъже!

    Коментиран от #46, #47

  • 45 Смърфиета

    5 2 Отговор

    До коментар #30 от "Да бе да":

    Защо? Има чичковци, които убичат с момченца. Пари са това, особено ако те гони диарията. Но и без да те гони диарията. Ето, един Академик Денков. Кой ще му отнеме достойнството да е "шарен" и да убича с момченца? А иначе е вярно. От затвор се излиза със свидетелство за съдимос, но корноматериали не се изтриват. Не съм очаквала да е чак пък толкова кална история стил казино "Севастопол", обогатено с дигитални материали. Като капак на системната корупция. В крайна сметка, някой може да изчезне физически в тази сварка. Даммм.....

    Коментиран от #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Смърфиета

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Обичам да гледам порно!":

    Аз немах нерви. То е ясно ,че има простотии вътре.

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Е стига п... журналист...

    3 13 Отговор
    И каква стана тя.На копейките ли да вярваме, на Любена ли, Прокуратура ли или на жадуващите за Слава некадърници от Антикорупционен фонд, дето пък в случая с 8-те джуджака работят по не казана от кого поръчка.
    кОПЕЙКИТЕ 100% СА ЛЪЖЦИ и ниско образовани от военните у-ща и интернати.Останалите....

    Коментиран от #58

  • 50 Да бе да

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Смърфиета":

    "Защо? Има чичковци, които убичат с момченца. Пари са това, особено ако те гони диарията."

    О слаДка , аз говоря за детете !! удоволствие ще е да видя този който го е откраднал🦩😘 ще падне гиляма веселба ...... Поне аз ще се изкефя някои от нас няма да я преживеят !@@

    Коментиран от #56

  • 51 Артилерист

    15 2 Отговор
    Това блато всички четящи хора го виждаха, но бяха като парализирани от пропагандата на единната шайка, като от зарин. Гешев какво се прави на гръмнат. Кой беше главен прокурор в застойните прокурорски времена на шайката? Добре че блатото се разбута. Замириса лошо, но вятърът на възраждането ще го разкара. Крайно време беше това будалкане, таз мимикрия, тез милиционерски школници, тез очевидни тъпанари да ни правят на луди.
  • 52 бай Спиро

    16 2 Отговор
    Да питат бившия собственик на асансьорния завод , как го придоби . От къде извади пари . От къде толкова пари и злато . Всичко в тая държава е мафия .
  • 53 Смърфиета

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "Обичам да гледам порно!":

    Значи тежки простотии.
  • 54 бандата на баце , или всичко е мафия

    20 3 Отговор
    Щото през Бандата на Баце през годините мина куцо и сакато – СИК, ВИС, ВиК, Фидосова, Цецо Анцуга, Газпром, Авиоотряд 28, Лъчо Мозъка, стадо глигани, 1256 шаврантии, 3 дрона, 200 000 тона кокаин, 3 000 000 невалидни бюлетини, 4 журналистки на преклонна възраст и 5 литра лубрикант, без да броим Тома Биков.

    Бандата на Баце! Ех, каква славна група беше! От Ливан, през ОАЕ, от Москва до Брюксел, от Вашингтон до Банкя! А сега към ОПГ-то се присъединиха още и един безработен пицар от Торонто, придружаван от хасковската си приятелка – травестит.
    Абе, трагедия. С една дума. Такава хубава банда беше, а за 20 години стана на нищо! Или както казва един французин, две страни могат да се обичат само ако се намират на едно и също ниво на моралната плоскост. Така, както са Баце и кончето Киро – двама мошеници пред вратата на мазето, а мазето – празно, бате.
  • 55 хихи®

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "Токсик":

    "..господин Гешев е добрият герой.." светна ми червената лампичка още когато умнокрасивитенищонепрвещижълтопаветници подскачаха срещу него с непрекрита злоба и тъпи аргументи...

    Долу ъцете от Гешев...
  • 56 Смърфиета

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Да бе да":

    Едно не разбирам. Как може да се падне толко низко. Верно "подписано с кръв".
    Да я издигнат за кмет на София от ДБ.
    НЗ

    Коментиран от #59

  • 57 Архивар

    4 7 Отговор
    Арестуваха Кристиян Христов ,който щеше да дава интервю. Арестува го ГДБОП една от престъпните служби които зеленият чорап защитава. Арестуваха го малко преди да даде интервю за да му запушат устата. Може и да го утрепят в полицията. Виждате за какво служат тези служби в които "работят" мутромилиционерите.
  • 58 Вики

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Е стига п... журналист...":

    Вярвай на себе си, ако знаеш кой си! Половината от блока ме питат преди избори -за кого да гласувам? Отговарям им - за когото решите! То се вижда по резултатите!
  • 59 Да бе да

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Смърфиета":

    "Едно не разбирам. Как може да се падне толко низко. Верно "подписано с кръв".
    Да я издигнат за кмет на София от ДБ.
    НЗ"

    Аз ггворя за дете , ти ме питаш за кмество!! Ако няма деца , кметствата са само сгради🤮

    Коментиран от #63

  • 60 Копейкин

    6 10 Отговор
    Ясно, ако останат в тая рашиско Гешевска територия само импексови БСП. еерасти НА нИНОВА, ДБ, ПП, И ИЗРАЖДАНЕ, както и сиганите, ще настъпи благоденствие.
  • 61 Няма край ....

    5 16 Отговор
    А бе копейки, дращите тука, щото държавата безплатно ви научи да четете и пишете в помощните училища.И затова ревете и плюете по Щатите.Защото там няма да имате и 1 цент за да може да го научите това -четмо и писмо.3 месеца ви търпяхме да опорочавате и форуми и медии, където незнайно защо сте в над 50% от времето.Да идва вече това Правителство ПП-ГЕРБ и ви постави там където ви е мястото.

    Коментиран от #62

  • 62 голтак

    10 4 Отговор

    До коментар #61 от "Няма край ....":

    Я се скрий някъде бе жендър.
  • 63 Смърфиета

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "Да бе да":

    Ти не ме разбра. Някои хора си продават децата на чичковци като Академик Денков, за пари.
  • 64 !!!?

    2 7 Отговор
    Държавата на Радев - Пепи Еврото и Коце Копейката !!!?

    Коментиран от #66

  • 65 Пала Марка

    1 1 Отговор
    Тая е по-голяма извит и от него
  • 66 Кускус

    2 2 Отговор

    До коментар #64 от "!!!?":

    Еврото е авер на цацата и гешев сладур
  • 67 дом

    4 1 Отговор
    Никога не вярвай на жена, която лъже.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Няма живот откакто й няма детето... тоя еврото толкова мазен няма ли кой да му избоде очичките с пръстии... народее на площата ....срафов марафов... пълни мафиори... да се линчуват 5 магистрата пак си в работа... ще си носят доказателстяа... като при иванчева... затова няма нормални политици и магистрати. И бизнесмени дори... взимат бизнеси... магистратите са мафиоти... какво искате... на площада и бой
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Обича х'я повече от

    2 1 Отговор
    Белия ляП!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Името и не е случайно

    1 0 Отговор
    Трябва много да се люби това момиче,че да и е всичко наред.Щом трябва и подкрепления да се викат,но да е налюбена.Тия младежи в клипа леко се излагат-никаква фантаЗия при такава жена-мръсница.Квато и да е детето и да не и се дава 2г е малко много.Не я защитавам,но си личи че е въвлечена в калта
  • 75 Таня

    1 0 Отговор
    Как очаквате да бъде арестуван или издирен Петьо Еврото, когато тези които трябва да го направят , и са на възлови позиции, са лично негови назначения през последните няколко години?!? Всеизвестен факт е че шефката на СГП Илияна Кирилова и сина й, някой си Захари Богомилов от ДАНС са от честите посетители на ресторанта на Петьо Еврото и изпълняват “междуинституционално” взаимодействие по негови поръчки!!!!
  • 76 Кольо

    0 0 Отговор
    Всички прокуратура съд полиция нап са рекитьори вземат големи заплати и все нямат. ......А ходят по скъпи почивки от къде пари а ....гарван на гарван око не вади