Last news in Fakti

9 Юли, 2023 15:09 1 218 7

Хванаха младежи, откраднали кола и велосипеди в Разград

  • младежи-
  • кражба-
  • кола-
  • велосипеди-
  • разград

Около 9:00 часа на 8 юли 31-годишна собственичка на автомобил сигнализирала в полицията, че колата й липсва от паркинга на жилищния блок на улица „Св. Климент“

Хванаха младежи, откраднали кола и велосипеди в Разград - 1

Малолетни момчета са установени като извършители на кражби и противозаконни отнемания на превозни средства, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР Илияна Георгиева.

Около 9:00 часа на 8 юли 31-годишна собственичка на автомобил сигнализирала в полицията, че колата ѝ липсва от паркинга на жилищния блок на улица „Св. Климент“ в Разград.

Установено е, че извършители на деянието са криминално проявени момчета на 13 и на 14 години от Разград.

Около 16:00 часа същия ден 47-годишен разградчанин сигнализира, че от вход на жилищен блок по бул. „България“ са откраднати два велосипеда. Нанесената щета е за 1100 лева.

Извършител на кражбата е същият 13-годишен тийнейджър в съучастие с друго 14-годишно момче от Разград. По случая се води проверка, посочи Георгиева.

За още три кражби в региона информират от ОД на МВР в Разград. Двама мъже, единият от които е криминално проявен и осъждан, са задържани като извършители на кражба от овцеферма в исперихското село Йонково.

Взломна кражба е извършена и от бившата дърводелска работилница към училището в в царкалоянското село Костанденец. Жилищната сграда е собственост на 55-годишен фламандски гражданин и се стопанисва от 56-годишна фламандска гражданка с право на продължително пребиваване в България.

Животни и вещи пък изчезнали от стопанство, намиращо се между Острово и Завет. По случаите са образувани досъдебни производства, допълват от полицейската дирекция в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Демократ

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "маймуни пъси (жълтото еврейчи)":

    Московчани са били, така е модерно не се излагай
  • 3 Зуев

    6 0 Отговор
    Били са роми специалисти от завода за антибиотици,който усмърдя цял Разград.
  • 4 Циник

    4 0 Отговор
    Ей. немой да пипате бъдещите (а може би и настоящи) гласоподаватели на ДПС и фенове на Лудогорец!!

    Коментиран от #5

  • 5 Местния Козар

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Циник":

    Бъдещи може, но за сега са гербави венове....
  • 6 Цензура

    1 0 Отговор
    И какви мерки ще се вземат срещу малолетните престъпници? Защото тяхната безнаказаност окончателно ще ги превърне в закоравели рецидивисти, с които после няма да има управия.

    Хъхpeци ли са?
  • 7 УАУ

    0 0 Отговор
    Младешкия ГЕРБ