Last news in Fakti

4 Ноември, 2013 12:14 6 255 10

Ето го нападателя на продавачката Виктория!

  • издирва-
  • алжирец-
  • продавачката-
  • виктория-
  • ул. "пиротска"-
  • нож

Столичната полиция идентифицира и издирва 20-годишния алжирец

СДВР издирва Салахедин Бин Аладин за извършено тежко криминално престъпление на територията на столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР. Търсеният мъж е на 20 години, родом от Алжир.

Това е престъпникът, нападнал и ранил с нож на ул. "Пиротска" пордавачката Виктория. Той е влязъл нелегално у нас и няма статут на бежанец, уточни бТВ.

Хората, които имат информация къде може да бъде открит той, да позвънят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    6 0 Отговор
    За наистина справедливо възмездие- ДАЙТЕ тоя
    МАН.УСТ на мъжете-приятели и роднини на момичето.
    Те ще го"експулсират"най-бързо и най-евтино-почти без пари-
    от България.И то така,че НИКОГА ПОВЕЧЕ да не се върне тук.....
    А иначе-нашите [НЕ]правораздавателни {ПОЛОВИ}органи така
    ще омотаят нещата,че накрая ние ще излезем виновни,че не сме
    му осигурили условия за живот и това го е накарало да буйства...
    И дела,много на брой дела и експертизи,много заплати и
    рушвети,много лапане на много пари и накрая-НИЩО,разбира се!
    Точно за това е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ!

    Коментиран от #5

  • 2 galaxy

    7 0 Отговор
    Учудвам се как този алжирец не може да бъде открит толкова време?! Как е влязъл нелегално в БГ? До кога ще сме разграден двор? Гетото на Европа ли ще ставаме? Този престъпник заслужава, да го хванат и него да го ръгат много пъти с нож, навсякъде - по врата, главата, тялото за да усети какво и е било на продавачката. А след това продавачката и роднините и, да му окажат първа помощ.
  • 3 Тодор Колев

    8 0 Отговор
    Ако този убиец се укрие и изчезне, това би означавало, че има в България сериозна престъпна мрежа за трафик на хора, а и на наркотици, оръжие , която не е известна на полицията. Без ятаци, тоя щеше да е заловен за по-малко от 24 часа. Явно ситуацията с бежанците е извън контрола на държавата.

    Коментиран от #4

  • 4 The Bear

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тодор Колев":

    То си има такава мрежа. Но именно защото е известна на полицията и защото е покровителствана от по-висши кръгове, именно за това все още съществува. Ситуацията е неконтролируема първо и най-важно с нашите мафиотски кланове сменящи си властта. Българският народ си отива, убиван и изселван от алчността и некадърността на управляващи и опозиционни мафиотски групи, задушаван от арогантността и безпардонната агресивност на олигархични кръгове и техните родове....... Тъжно е, мрачно е, пагубно е..... Няма как да оставя децата си да живеят в България - не би била постъпка на добър родител. А ако постъпя като добър родител, полицейската машина на гореупоменатите мафиотски кръгове би ме смазала и бих оставил децата си без баща....

    Коментиран от #7

  • 5 The Bear

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "comments":

    Първо да кажа че напълно подкрепям казаното от теб. Второ - мисля, че гражданската война става все по-неизбежна. Трето - не очаквам нищо хубаво да се случи. Четвърто - идва логичния извод "Ако ти е мил живота и близките ти - всички вън от България - да я оставим на политико-мафиотите и на м...лите - да видим кой кого! И едните и другите са паразити!
  • 6 Владислав Димитров

    6 0 Отговор
    Представям какво ще стане с някое наше момче , ако отиде в Алжир и наръга някоя местна жена с нож.... Тоя трябва да го хванат и да му направят една " секир башка" , че да се замислят малко другите , такива като него .
  • 7 Тодор Колев

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "The Bear":

    Много си прав приятелю. В България само мафиотските кланове могат да управляват, защото те държат парите, които ограбиха от народа. Съдебната система е машина за репресии и саморазправа с неудобните, инакомислещите, тези които нямат връзки и пари. Корупцията е навсякъде. Лошото е че и по чужбина да отиде човек, ще бъде подложен на голям стрес, започване отначало, а и много не ни искат. Света се дели на бедни и богати, и бедните навсякъде само бачкат за да оцеляват. Ако получаваш повече, то и разходите са ти по-голями. Навсякъде има предимства и недостатъци, хубави и лоши неща. И тъй като съм живял и в чужбина не виждам еднозначно решение.

    Коментиран от #8

  • 8 The Bear

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тодор Колев":

    Да, Тодоре - и ти си прав за всичко в коментара си. Но това не ме радва. И именно за това смятам да насоча децата си от ученическа възраст в чужбина (още не съм избрал къде), за да не тръгват 2 пъти от начало. Да се изучат, задомят и заработят там. Белким се интегрират и претопят в някоя по-добра народност. Ние българите като цяло не сме читав народ - иначе до сега да сме избили всички изедници и да сме си решили основните проблеми. Вместо това се страхуваме, шушукаме, обедняваме, едва оцеляваме и винаги навеждаме главици. Наведена глава може сабя да не я сече, но остава винаги наведена..... Типичния модерен българин е необразован, простак, нахален егоист и "селски" хитрец, стиснат и страхлив. Такива хора добра държава не правят. Все по-малко оставаме свестните да му се не види:)))
  • 9 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Наслагах по едно плюсче навсякъде, но какволи повече да допълня... Просто светът вече не е това което беше, и никога няма да бъде повече . Време е всички да го разберат. В момента хората имат повече информация от всякога, но им е все по-трудно да разберат кое точно е причина, кое е следствие, и за кое им е виновна държавата, а за кое светът. Нещата ще стават все по-зле и за напред, и единственото нещо, което можем да направим, е да ги проследим и разберем. Не и да ги променим за съжаление. Никой не може да избяга от съдбата си, но не пречи цял живот да опитва. С това няма да е направил нещо погрешно. Но ще е направил най-големият пропуск, направо ще е пропуснал животът си, ако го е прекарал в самосъжаление и самооплакване, и при това дори е пропуснал да се помъчи поне да проумее цялостната схема на действие на нашият Свят. А това може да се случи само при пълното и приемане и осъзнаване.
  • 10 К.Димитрова

    1 0 Отговор
    Аз не мога да разбера защо е всичко това ?! Защо България трябва да приема измета на другите народи ?! Вбесявам се от мисълта , че за нас - българите никога нищо няма , а на тези ч****лки се предоставя това , от което ние сме лишени ........