12 Декември, 2013 23:27 1 770 0

Серийни убийства в старчески дом във Франция

  • старчески дом-
  • убийства-
  • шамбери-
  • франция-
  • пенсионери-
  • психотропни

Служителка отровила шестима възрастни хора с коктейл от психотропни медикаменти

Служителка в старчески дом в източния френски град Шамбери беше арестувана по подозрение, че е убила шестима пенсионери, съобщиха RTL и 20 Minutes.

30-годишната жена не е отрекла, че умишлено е давала на пациентите коктейл от психотропни медикаменти, но не не се е признала за виновна в убийство, а обяснила, че просто искала да избави възрастните хора от страданията им.

Според следствието, шестимата питомци на дома са се споминали в рамките на последните два месеца. Разследването е започнало след смъртта на последната жертва – 84-годишна жена, която внезапно изпаднала в кома, а два дни по-късно – на 29 ноември, починала.

Лекарите се усъмнили и се обърнали към полицията, тъй като не могли да открият никакви видими причини за рязкото влошаване на състоянието на иначе здравата жена. Причина за смъртта се оказало предозиране с медикаменти.

Днес на служителката е било повдигнато обвинение за убийството на шестимата пациенти и за опит за отравяне на още трима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА