Last news in Fakti

4 Януари, 2024 13:40 1 400 2

"Задържане под стража" за мъжа, обвиняем за грабежа на над 5 млн. лв. от инкасо автомобил

  • обир-
  • инкасо-
  • колин колев

Според магистратите има обосновано предположение, че Колев е участвал в грабежа, въпреки разминаванията в свидетелските показания

"Задържане под стража" за мъжа, обвиняем за грабежа на над 5 млн. лв. от инкасо автомобил - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Колин Колев, обвинен за грабежа на над 5 млн. лв. от инкасо автомобил през ноември 2022 г. в София, остава с най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража". Това реши тричленен състав на Апелативния съд.

Според магистратите има обосновано предположение, че Колев е участвал в грабежа, въпреки разминаванията в свидетелските показания.

Oсвен това повдигнатото му обвинение е за тежко умишлено престъпление, за което е предвидено наказание до 20 години затвор, а това създава опасност обвиняемият да се укрие. Съдът прие, че съществува риск той да извърши друго престъпление, ако бъде освободен.

Определението на САС е окончателно и не подлежи на обжалване.

Припомняме, че маскирани и въоръжени с автомати мъже причакаха и обраха инкасо автомобил на паркинга на столичен търговски център. Часове след удара, в квартал „Кръстова вада”, бяха намерени два опожарени автомобила. Разследването продължи една година.

От петимата участници в престъпната група двама са неизвестни, един е в затвора, защото изтърпява присъда по друго дело, Колев е в ареста, а трети все още се издирва.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за 5 мил

    0 2 Отговор
    си струва 5 години санаториум
  • 2 Шопо

    4 0 Отговор
    Доказателства няма но съда вярваме човека е виновен !?
    Това не е съд а инквизиция.