Last news in Fakti

7 Януари, 2014 23:10 2 145 2

Мъж от Търговище подпали жена си

  • подпали-
  • търговище-
  • опасност за живота-
  • болница

49-годишната жертва е в болница с опасност за живота

Мъж от Търговище се опита да убие жената, с която живее на съпружески начала, като я подпали, съобщиха от пресцентъра на МВР.

След проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия служители на РУП - Търговище установили, че 56-годишният А.Ш. е направил опит да убие 49-годишната си партньорка. Жената е настанена в болница във Варна с множество изгаряния и опасност за живота, след като била залята със запалителна течност и запалена.

След изтичане на полицейската мярка за задържане с прокурорско постановление на А.Ш. е наложена 72-часова мярка за неотклонение. По случая е образувано досъдебно производство, 56-годишният мъж е привлечен като обвиняем за извършено престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6 във връзка с чл. 18, ал. 1 от Наказателния кодекс. Разследването се извършва под ръководството на Окръжна прокуратура - Търговище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Явно му е дошло до гуша от нея!Другия път по добре да и забие пирон в главата!
  • 2 comments

    1 0 Отговор
    ....Или да я залее с ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО течност,
    за да няма пак "грешка"в изпълнението........